dzisiaj w szkole odpalam kompa, łindołs się ładuje, wyskakuje screen 'zapraszamy', patrze i widzę... xDDD system ponoć z ministerstwa przysłany :p imo, trial chyba jakiś
rp: 13493 skąd: Kraków
hehe niezłe... moja kuzynka miała kiedyś ten ekran ładowania Windowsa (ten co jest czarny ekran na nim logo Windowsa, napis Microsoft Windows XP i taki mały paseczek z ładowaniem) z napisem Microsoft Windows XP Pirate Edition. Napis Pirate Edition był pomarańczowy i taką czcionką z "Piratów z Karaibów" i logo gry "Piraci z Karaibów"
GrzesieK napisał: LOL xD
Sdr, powiadomiłeś jakiegoś nauczyciela infy czy coś w tym stylu? xDD
:p a co mi powie? ten shit się instalnął na wszystkich kompach w szkole fest lol. a najbardziej rozdupia mnie text o tym że "komunikat pozostanie do momentu aż ktos na tym kompie instalnie oryginalną windę"... ehh LOL. nie wiem czy do njoy'a tego nie dać, ale to chyba bardziej żałosne jest niż śmieszne. czego to się wielki bill nie złapie.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
U mnie w szkole ukradli licecje do windowsa albo oryginalną płytkąjuż niepamiętam) i nauczyciel niemogl przez rok reinstalować oprogramowania.
Sicko napisał: hehe niezłe... moja kuzynka miała kiedyś ten ekran ładowania Windowsa (ten co jest czarny ekran na nim logo Windowsa, napis Microsoft Windows XP i taki mały paseczek z ładowaniem) z napisem Microsoft Windows XP Pirate Edition. Napis Pirate Edition był pomarańczowy i taką czcionką z "Piratów z Karaibów" i logo gry "Piraci z Karaibów"
a ja mam windows 2000, windows 2000, i windows xp
a co do 95, to
zresztą legalność windowsa... kiedyś widziałem stronę, na której były torrenty windowsa (torrent-informacja dla niektórych programów p2p, np. Azureus o lokalizacji pliku)
p.s. linux rules!
w mojej szkole sa 95 :| tzn w tej sali co ja mam lekcje informatyki, bo jest jeszcze druga sala z kompami w ktorej sa ***iste kompy do ktorych podlaczone sa monitory LCD i wszystkie maja myszy laserowe :D
Obecnie forum przegląda 144 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 144 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami