a ja mam windows 2000, windows 2000, i windows xp
a co do 95, to
zresztą legalność windowsa... kiedyś widziałem stronę, na której były torrenty windowsa (torrent-informacja dla niektórych programów p2p, np. Azureus o lokalizacji pliku)
p.s. linux rules!
WaFel ==> ja robiłem (robiłem, szkoła nie ma kasy na serwer) stronę mojej klasy w necie. sam html, a i tak ciekawy efekt końcowy
a te prace, to takie nijakie... :-/
a na jednej z reklam (środka na przeziębienie) jeździ autobus numer 69.
po drugie, to w autobusie numer mi plecak zajuchcili. złodziej musiał się przerazić, bo same książki (podręczniki) tam były
Mam jedno pytanie. Czemu kobiety nie interesują się GTA? Co by trzeba było zrobić, żeby płeć piękna częściej grała w tą grę?
A propo, wy szowinistyczne świnie ;-) (nie do redaktorów ;-) ) czemu ta strona jest nakierowana na facetów??!! Zawsze jest ...przyjętY..., itp. itd. chamy!!!
(no co, pozory zachować trzeba było, nie)
sdr kocha się w jakimś tam billu... ooo... to nowość...
bim --> nie jesteś sam
longhorn --> mógłbyś jaśniej sformułować ostatnie zdanie swej wypowiedzi?
ktoś wspomniał o blog27? tych, co je jajami obrzucili? (bo z TH występowały )
lothronik (alias:pikachu) --> niemiecka grupa metalowa, chyba trzy osoby. piosenki: schrei, durch den monsun, i wiele innych, równie głupich (zrobiłem rozeznanie wroga [byłem u kolegi na imieninach, i koleżanka to puściła]) :-)
Można by połączyć wszystkie części, wszystkie ich cechy (tylko te dobre ), dodać zmienianie pór roku, pare nowych pojazdów, interakcje z otoczeniem, inne super bajery, i wyszłoby... 15GB na dysku. Mimo wszystko, może być.