Jako tako ;f.
Top mi sie wogole nie podoba, za pusto w nim. Rozwiazanie z tym blokiem po prawej jakos mi sie nie widzi wogole, nie wiem, moze lepiej bedzie to wygladalo jak sie wypelni tekstem ;].
Kupe ;O.
Konnekt, tylko konnekt i jeszcze raz konnekt. Duzo osob mowi, ze miranda lepsza, ale dla takiego uzytkownika jak ja, ktory uzywa tylko wtyczki gg to konekt wystarcza, az za natto. Nie wiesza sie jak gg i ogolnie lans. Prosty w obsludze. Polecam wszystkim.
http://rapidshare.de/files/11871821/2006_Stunt.wmv.html
Moj pierwszy stunt. Co tu duzo pisac, pomysl zrodzil sie juz kuoe czasu temu, ale dopiero teraz zostal wykonany. Plik wazy 38 mb, a jakosc moim zdaniem jest bardzo ladna. chyba ze bedziecie go ogladac na plenym ekranie to wtedy wiadomo, ze bedzie troche ssac, ale na mniejszym ekranie ladnie wyglada. No coz, sciagac i oceniac.
Wiec jak juz pisalem na gg, obrobka bardzo ladna, muzyka mi jak najbardziej podchodzi, co do trickow to niektore troche takie syfiaste, ale ogolnie "jest na czym zatrzymac wzrok". Jak juz tu ktos napisal, mogles sie troche postarac z napisami koncowymi, ale to juz jakos ujdzie. Duzy minus za to, ze uczeszczasz na te same miejscowki co ja i tera jak ja "wydam" stunta to sie bede czepiac, ze zgapilem od Ciebie ;x xP.
Ogolnie film oceniam na dobry, choc mogles niektorych trickow nie dawac ^^
"User blo_user has already more than 'max_user_connections' active connections
Połaczenie z bazą danych MySQL zakonczyło się niepowodzeniem" - xD
EDIT: juz dziala...
A wiec tak - logo nie za ciekawe, sam uklad strony za popularny, zero orginalnosci chlopie, niektore teksty wystaja poza ramki, czyli ogolnie nie za dobrze...
Obecnie forum przegląda 177 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 177 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami