rp: 7577 skąd: Nowy Sącz
Na stronkę zaglądam od paru lat ale zarejestrowałem się dopiero w tamtym roku. :P Klimacik na stronce jest spoko i jest dość miły ;] (u konkurencji jest sztywno trochę. To też się dotyczy korzystających z serwisu którzy są spoko. Na necie w archiwum internetowym znalazłem poprzednie "wcielenie" serwisu i było spoko, ale obecny lay ma coś w sobie ;). Ocena : 10/10 :)
Nie podlizuje ;] na pewnej innej nie pisuje już bo dziwnie tam jest. Tutaj jest spoko, a podlizywania nie znoszę a gdy już to mi się zdarzy to przyznaje wprost (a czasami tak jest :P) ;)
Ja na stronie jestem od 2006 roku. Nie wiem czemu się zarejestrowałem, może dlatego, że szukałem jakiś wiadomości o gta sa, może dlatego, że podoba mi się wygląd serwisu no i możliwość pisania bloga. No i ta loteria, to dobry pomysł na powiększenie doughz jak i ich pomniejszenie, w ogóle to uważam, że serwis powinien starać się o oficjalną polską stronę serii GTA.
GTG nie potrzebuje tytułów, aby trzymać poziom. A tak po prawdzie to brak takiego tytułu nie wynika z naszej obojętności czy niechcenia, tylko niemożności pozyskania go przez kogokolwiek Nie wiem na jakiej zasadzie to działało za czasów _Z, ale obecnie R* nie uznaje żadnych oficjalnych stron poza swoimi. Musimy się zadowolić członkostwem w oficjalnym webringu jako jedna z trzech działających stron w Polsce, a pierwsza po _Z.
Spoko, nie chodzi o to że tytuł podtrzyma poziom serwisu bo on jest już wysoki, i taki na 100% zostanie, ale było by fajnie gdyby był oficjalnym w Polsce.