Po pierwsze, nie krytykuję analizy Mumola tylko tą Waszą żałosną kłótnią o motorkach. Po drugie nie interesuje mnie robienie czegoś takiego jak analiza trailera - mam lepsze sposoby na spożytkowanie czasu.
Kruk napisał: Też macie problemy. A może to motor ciotki Henki z Białorusi, albo dziadka Czesia z Pomorza. Dajcie no spokój, nawet jak będziecie znali nazwę tego Waszego motoru to co on Wam da? Satysfakcję? Spełnienie celu życiowego?
Żenada...
Co do tego nrg-500, 900 ;d nie jestem pewien. Otóż, zauważyłem to, ale jakośc oglądanego przeze mnie filmu nie pozwalała, na odgadnięcie cyfry. Zostaje przy wersjii nrg-900, bo R* zawsze cos nowego dadaje. :P
Dobre były reklamy w SA i VC. Na przykład: "My kids are special. They are so special than they go to special classes." Niewiem czy dobrze napisałem. Była jeszcze jedna fajna reklamam z SA: "Hi jane! Hello... How you doin' you bitch!? Los Santos telecom, for difficult conversation". Napisy na Ciężarówkach też mnie rozwaliły: LSD Los Santos Deliwery, jak wiemy LSD to rodzaj narkotyków.
Wypowiadałem się w tym temacie, ale kilka rzeczy nowych odkryłem.
Kruk napisał: Ja się najbardziej obawiam o framerate. Widać było dużą różnicę między gameplayem, a zmontowanymi scenami, ew. cut-scenkami. Animacja wygląda mi na 20 fps'ów, które czasem się krztusi i spada nawet do 15, co na next-genach nie powinno mieć racji bytu. Jak Rockstar tego nie naprawi to będzie ogromny minus.
To mnie też mnartwi... R* nie może nam tego zrobić!