Nie rozumiem polityki R*... LC było w GTA 4 razy, a np: SA, raz... (nie liczyłem miast z GTA1.) Nieiwem co jest takiego w LC, że było już tyle odsłon w tym mieście.
Natomiast, chętnię zobaczę, jak R* wyszła nowe gra. Jestem ciekawy kim będzie główny bohater (choć chinatown... pewnie Azjata :)) i czy misje będą ciekawe. Interesuje mnie jak R* wykorzysta 2 wyświetlacze w DS.
III
Misja, gdzie trzeba było rozwalać budki z hot dogami. Nie pamiętam nazwy, ale męczyłem się długo.
VC
Każda misja była fajna. Jeśli mam coś znaleść to chyba 'Keep your friends close', ponieważ była za długa. ;P
SA
Tu będzie tego więcej. Robbing uncle sam (nie umiem prowadzić wozów widłowych ;P), Learning to fly (kilka razy uderzałem pięścią w biurko z nerwów xD) i oczywiście End of the line. Pamiętam, jak jechałem za wozem strażackim, sweet już się puścił, a ja byłem za blisko (!). Błąd gry, ale za 2 razem zrobiłem :).
GTA2. Miałem wtedy koło 7 lat xD. Ale nieważne, gra bardzo fajna :). Pamiętam, że jak Mnich, udawałem realne życie. Misji nie robiłem, bo miałem inną metodę. Otóż brałem czołg i rozwalałem auta, dopóki nie wbiłem 1000000$. Ta gra była na tyle fajna, że nie mogłem się od niej oderwać. Nawet wyobrażałem sobie jak mogą wyglądać samochody od środka ;P.
Ostatnio przechodziłem tą misję. U mnie było tak, że jechałem za nimi i w pewnym momencie van zatrzymał się. Wysiedli ludzie, zabiłem ich. Po cut-scence miałem za zadanie rozwalić vana i misja zakończona. :)
Moim zdaniem GTAIV będzie grą gorszą od SA. Moje zdanie jest takie, ponieważ nie lubię mrocznych i brudnych klimatów NYC, lecz słoneczne, czyste i kolorowe ViceCity.
Który to już relplay? 5? Napewno nie bedę grał. Był I serwer stworzony przez Janta, Szczwa i jeszcze kogoś. Potem zaczęły powstawać nowe z bardzo niskim poziomem... Też rzekłem
A ja dam 8/10, ponieważ bardzo mi się podobało. Były literówki, ale przy śmiesznych scenach nie grają roli. Fajny był początek (jak ten ziomek z urwiska spada), scena wysiadania z samochodu (do wody) i chrześcijanin tańczy!
Obecnie forum przegląda 337 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 337 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami