Jak znajdziesz to raczej nie będzie po polsku. Zawsze na necie są jakieś spolszczenia ale do niewielu programów. Może nie wchodzić do Movie makera bo format nie jest .wmv. Pozdro
Mnie to bardzo wkurza jak ktoś na siłę słucha muzyki, np. dla tego, że jest modna.
A co do techno i w ogóle muzyki uważam, że za dużo się tych podgatunków zrobiło. Na przykład jeśli biały raper śpiewa szybko jest to inny styl, niż kiedy czarny raper śpiewa wolono...
Samych podgatunków techno jest jakieś 25, az trudno się w tym wszyskim połapać...
Może dla pewności zrób jeszcze jakieś stoppie i wheelie. Tak poza tym to wszystko wygląda ok. Możliwe, że był u ciebie kolega i wpisywał kody podczas twojwj nieobecności...
Zapytaj się ich.
Tak poza tym to możesz jeszcze save'a gdzieś zapisać a gre zreinstalować...
ja tam na poczatku słuchałem techno. Kiedy przyjechał znajomy i puścił nu-metal od razu się tym zajarałem. potem Linkin Park przeszedł na rapcore i lekki metal, więc zaczełem słuchać rage against the machine, a dokładniej to kawałku "killing in the name". potem był metal i długie włosy (22cm). zaczełem grać GTA:VC i wkręciłem się w POP lat 80, ale to nie trwało długo. Odkryłem zespół "behavior" przez serial "włatcy móch". Kiedy przestawałem słuchać Linkin Park'a, zaczęłem słuchać rap'u, ale tylko amerykańskiego.
No to chyba tyle, jeszzce na koniec dam liste zespołów, których słucham.
- behavior
- linkin park (stare płyty)
- rage against the machine
- stacja wave 103 w GTA: VC
- dalej niepamiętam... :P
Obecnie forum przegląda 289 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 289 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami