Nie no nie powiem filmik ujdzie... Przydały by się poszzcególne sceny, a niejedno długie ujęcie. Teksty mogły by być lepsze, może wystarczy bluzgator...
A nie masz może dwóch komunikatorów. Bo czasem dwa programy o tym samym przeznaczeniu zaczynają się ae sobą gryźć tzn. walczyć. Robią to same z siebie dopiero po pewnym czasie. W wyniku tego tworzą się właśnie takie błędy. Mam tak z odtwarzaczami multimedialnymi psują się itd. Może też chodzić o sterowniki.
Używam firefox'a i nie mam z tym problemów. Powiedz kolegom, że jak jesteś niedostępny to znaczy iż grasz. Reinstall GG, jak dalej ten sam problem się pojawia przenieś save'y z GTA do innego folderu i zrób reinstall jka niepomoże to niewiem format... :P
Dobre. Ale niestety lepsze były wcześniejsze odcinki. Chciażby pod względem fabuły. Podobały mi się teksty jak na przyklad "jestem wesoły romek i mam na przedmieściu domek". Nie podobało mi się natomiast na początku w szpitalu, bo JJ3 kończyło się na pustyni kiedy jechali do wayna. Ogólnie spoxik ale mogło być lepiej.
Mam pytanie. Czy planujesz nakręcić część drógą tego filmu? Wydaje mi się że można by go było nieźle rozbudować, na przykład: Carl dowiedzial się już kto zabił jego ojca, więc postanawie się zemścić. Pnie się na wyżyny gangsterskiego świata, a matkę próbuje wyleczyć z alkoholizmu. Kumasz nie?
Obecnie forum przegląda 309 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 309 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami