Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:17
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika krukpl
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
krukpl
Wakacje :P · napisany: 14.06.2007 18:48
a na co ci pudełko ?? Myślałem że żeby grać potrzebna jest płyta :p
Wakacje :P · napisany: 13.06.2007 23:01
[EDIIIIT, miało być mieszkanie, a nie hotel ;p]

Ja na dwa miesiące wynajmę mieszkanie w burdelu ;p
A tak na poważnie to pojadę gdzieś na obóz, potem może nad jezioro i/lub w górki.
Gdzie Znaleźć Pojazdy.... · napisany: 12.06.2007 23:26
metzen: No cóż ja mam kumpla który przeszedł SA przynajmniej 20 razy, więc nigdy nic nie wiadomo :p Ale masz rację - nie wyczułem :o

A co do tematu: Jak szukasz BMX'a carlosvc to mam dla ciebie hinta - jest w mojej piwnicy :f
Gdzie Znaleźć Pojazdy.... · napisany: 12.06.2007 19:20
kothka napisał:
ja przeszedlem san andreas 43 razy, lcs tylko 21, zas vcs az 67 razy. vice city to lipna gra wiec jej w ogole nie przeszedlem, zas III zaliczalem jeszcze jak bylem maly, wiec przeszedlem tylko raz!!!!!!!!!!!!! i wiesz co, zawsze mi brakowalo jednego balonika. :(

kothka nie wierzę ci :p Nie sądzę żebyś dał radę tyle razy przejść... No chyba że jesteś hardkorowcem co gra po 8 godzin dziennie :p
A Vice City MUSISZ przejść choćby dla samej fabuły...
OLD SCHOOL · napisany: 12.06.2007 19:14
Znaczy konsolę SEGI? Bo SEGA sama w sobie to firma jest... A ich konsola to była SegaMegaDrive I think.
MUSIC IS WAY OF YOUR LIFE · napisany: 12.06.2007 19:10
W sumie to ja słucham wszystkiego. Rock, techno, hip hop, rap, pop, jazz itd.

Jednak jeśli miałbym już coś wybierać to rock byłby pierwszy na liście. Ja po prostu kocham tą muzykę!
OLD SCHOOL · napisany: 11.06.2007 16:24
aciuch napisał:
grałem w coś a`la Mario na C64. Giana Sisters się to nazywało.

Heh pamiętam tą grę, sam w nią kiedyś pogrywałem :> Na te czasy to było cudo. Zresztą i tak do tej pory pykam sobie czasem w Mario Bros. 64...
N.O.E · napisany: 26.05.2007 13:15
Musisz leciec tuz nad ziemia, tak jak kazal Toreno. Wtedy sygnal cie nie wykryje i nie beda do ciebie strzelac. Jezeli zauwazysz ze pasek 'SIGNAL' wzrasta, obniz tor lotu. Probuj przejsc misje sam, na pewno ci sie uda, a satysfakcje bedziesz z tego mial.
Moje filmiki · napisany: 25.05.2007 23:32
Tank Fun Rulez ;D Nie wiem jak ci sie udalo tak odbijac tym czolgiem, ale sprobuje tez, moze sie uda...
[Trailer] Ostatni Sprawiedliwy · napisany: 25.05.2007 23:11
Za malo akcji, za duzo razy pokazales tommy'ego w wiezieniu (ta sama scena w kolko) i ogolnie mi cos nie pasi w nim. Ale zycze powodzenia w 'filmowaniu'.
"The Hitlist" · napisany: 23.05.2007 11:16
Sorry ze reaktywuje temat ale z tego co zrozumialem w tym temacie to 5 czesc Hitlist miala powstac najpozniej w marcu, natomiast mamy maj ^^. Wiec mam pytanie do tworcow czy prace zostaly zawieszone czy po prostu nie skonczyliscie jeszcze odcinka (obejrzalem dzis cala serie i ciekawi mnie co bedzie dalej)??

BTW pojekiwania mtz'a w drugim epizodzie byly najlepsze xDDD
[lay]pod stronę o webmast. ?? · napisany: 22.05.2007 20:03
Lay w porządku, fajny, imo czcionka złej jakości, tak jak już powiedział Kedzior, ale nie będę się czepiał ;)

Edit:
Na dłuższą metę jak się patrzeć to trochę razi po oczach, lepiej by było moim zdaniem zmniejszyć nasycenie tego zielonego, albo w ogóle zmienić kolor.
Napisy.org zamknięte! · napisany: 20.05.2007 23:48
Piotr zebys wiedzial ze na policje... tylko byle nie do tych samych gosci xD
A co do tej 'historyki' to myslisz ze nie zdarzaja sie takie przypadki?? :p
Napisy.org zamknięte! · napisany: 20.05.2007 23:03
hardstyler, mowisz powaznie? O_O Wspolczuje koledze... Poszedl z tym gdzies na skarge?
Napisy.org zamknięte! · napisany: 18.05.2007 22:25
Moim zdaniem to przesadzacie trochę. Jakby nie było glin to byśmy mieli taki burdel na świecie, że szkoda gadać. A co się tyczy polskiej policji - imo wszystkiego dobrze nie robią, no ale mamy kraj jaki mamy. A to za sprawą polityków, którzy "coś robią, ale jednak nic nie robią". Może nasi "pałecjanci" nie sprawują się tak dobrze jak ci np. w USA, lecz spójrzcie na to od drugiej strony - czy w gazetach codziennie widujemy nagłówki typu "psychopata zabił dziesięć osób"? Czy mamy w Polsce po***anych, bezmózgich terrorystów zabijających w imię Allacha? Raczej nie. I z tego bym się wam radził cieszyć.

Rzekłem.
Problem z grą w GTA III · napisany: 15.05.2007 15:42
Starter: Za szybki komputer? Nie słyszałem nigdy o czymś takim....

kandefer: Niezlego kombajna masz (nie liczac RAM)
strona dla początkujących webm · napisany: 14.05.2007 20:31
tmster napisał:
spoko xD może coś zaczne robić ale przy okazji bo teraz pracuje nad gtaiv.pl ;p

Kolejny sajt o GTA? Mam nadzieję że dobry wyjdzie ;> (szczerze mówiąc mam już dość crapowatych stron na tameat GTA, o których i tak już nikt nie pamięta).
Problem z grą w GTA III · napisany: 14.05.2007 19:31
Przemool11:
Jak ma sie piraty to moze gra nie chodzic dobrze, to po pierwsze. Po drugie nie uzywam pirackich dyskow. A po trzecie to przestalbys sie czepiac mnie ciagle, bo ja juz nie wiem o co ci chodzi (obrazilem cie jakos or what?)
Problem z grą w GTA III · napisany: 14.05.2007 17:10
1. Sprawdź czy twój komputer podczas gry się nie przegrzewa i czy cały osprzęt działa prawidłowo. Pozamykaj także zbędne programy i procesy w menadżerze zadań.
2. Prawdopodobnie masz piracką grę.
3. Patrz punkt drugi.
Stunt Vice City · napisany: 14.05.2007 17:05
Ryder_pl:
Nie poddawaj się, dalej prowadź stronę i nie patrz na to co mówią inni. Może kiedyś stworzysz coś na wzór GTAStunting, kto wie. Przecież każdy od czegoś zaczynał.

Przemool11:
I ty chcesz żebym ja cię przepraszał z takim podpisem?
[film] KillVe Vol.1 · napisany: 14.05.2007 16:55
Właśnie obejrzałem twój film(ik) GaVi i muszę pogratulować wspaniałej roboty! Filmik świetnie wykonany (ach, ta kamera), fabuła też niczego sobie, nie mówiąc już o dźwięku!

Czekam z niecierpliwością na drugą część - oby powstała jak najprędzej!
strona dla początkujących webm · napisany: 14.05.2007 16:12
Bardzo dobry pomysł, wielu osobom by się przydała i tak jak drn chętnię się pouczę :)

A powiedz mi tmster, czemu Cię tak nagle naszło na robienie takiej strony?
FREEFALL pomocy · napisany: 14.05.2007 08:30
speckom22:
Gdy wystartujesz z lotniska nie leć na wprost samolotu, tylko spróbój go wyminąć tak żeby tego 'nie zauważył'. Oszczędzisz na tym sporo czasu i nie będziesz musiał go marnować na niepotrzebne manewry.

Mówiąc prościej chodzi o to aby znaleźć się od razu z tyłu niego, zanim 'wystartuje' (wcześniej 'stoi' w miejscu).
[film] KillVe Vol.1 · napisany: 12.05.2007 23:47
Coz, nie ogladalem jeszcze Twojego filmu, ale w najblizszym czasie postaram sie to zrobic. A sadzac z opinii tu i na _R, to zrobiles kawal dobrej roboty ;), jednak wstrzymam sie na razie z opinia koncowa.
ile macie wzrostu i wagi · napisany: 12.05.2007 12:09
Tak, bardzo inteligentnym człowiekiem nie ma co. Szczególnie gdy spamujesz mi skrzynkę odbiorczą PW i gdy piszesz do mnie jakieś badziewia na gg ^^
A swoje komentarze (tutaj cytat: "kutasik jestes", "przepros mnie frajerze", "ale z ciebie rumunski ***" itp.) zachowaj dla kolegów z boiska. Szacunku więcej.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:17
·
Obecnie forum przegląda 252 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 252 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies