kothka napisał: ja przeszedlem san andreas 43 razy, lcs tylko 21, zas vcs az 67 razy. vice city to lipna gra wiec jej w ogole nie przeszedlem, zas III zaliczalem jeszcze jak bylem maly, wiec przeszedlem tylko raz!!!!!!!!!!!!! i wiesz co, zawsze mi brakowalo jednego balonika. :(
kothka nie wierzę ci :p Nie sądzę żebyś dał radę tyle razy przejść... No chyba że jesteś hardkorowcem co gra po 8 godzin dziennie :p
A Vice City MUSISZ przejść choćby dla samej fabuły...
Musisz leciec tuz nad ziemia, tak jak kazal Toreno. Wtedy sygnal cie nie wykryje i nie beda do ciebie strzelac. Jezeli zauwazysz ze pasek 'SIGNAL' wzrasta, obniz tor lotu. Probuj przejsc misje sam, na pewno ci sie uda, a satysfakcje bedziesz z tego mial.
Za malo akcji, za duzo razy pokazales tommy'ego w wiezieniu (ta sama scena w kolko) i ogolnie mi cos nie pasi w nim. Ale zycze powodzenia w 'filmowaniu'.
Sorry ze reaktywuje temat ale z tego co zrozumialem w tym temacie to 5 czesc Hitlist miala powstac najpozniej w marcu, natomiast mamy maj ^^. Wiec mam pytanie do tworcow czy prace zostaly zawieszone czy po prostu nie skonczyliscie jeszcze odcinka (obejrzalem dzis cala serie i ciekawi mnie co bedzie dalej)??
BTW pojekiwania mtz'a w drugim epizodzie byly najlepsze xDDD
Lay w porządku, fajny, imo czcionka złej jakości, tak jak już powiedział Kedzior, ale nie będę się czepiał ;)
Edit:
Na dłuższą metę jak się patrzeć to trochę razi po oczach, lepiej by było moim zdaniem zmniejszyć nasycenie tego zielonego, albo w ogóle zmienić kolor.
Piotr zebys wiedzial ze na policje... tylko byle nie do tych samych gosci xD
A co do tej 'historyki' to myslisz ze nie zdarzaja sie takie przypadki?? :p
Moim zdaniem to przesadzacie trochę. Jakby nie było glin to byśmy mieli taki burdel na świecie, że szkoda gadać. A co się tyczy polskiej policji - imo wszystkiego dobrze nie robią, no ale mamy kraj jaki mamy. A to za sprawą polityków, którzy "coś robią, ale jednak nic nie robią". Może nasi "pałecjanci" nie sprawują się tak dobrze jak ci np. w USA, lecz spójrzcie na to od drugiej strony - czy w gazetach codziennie widujemy nagłówki typu "psychopata zabił dziesięć osób"? Czy mamy w Polsce po***anych, bezmózgich terrorystów zabijających w imię Allacha? Raczej nie. I z tego bym się wam radził cieszyć.
tmster napisał: spoko xD może coś zaczne robić ale przy okazji bo teraz pracuje nad gtaiv.pl ;p
Kolejny sajt o GTA? Mam nadzieję że dobry wyjdzie ;> (szczerze mówiąc mam już dość crapowatych stron na tameat GTA, o których i tak już nikt nie pamięta).
Przemool11:
Jak ma sie piraty to moze gra nie chodzic dobrze, to po pierwsze. Po drugie nie uzywam pirackich dyskow. A po trzecie to przestalbys sie czepiac mnie ciagle, bo ja juz nie wiem o co ci chodzi (obrazilem cie jakos or what?)
1. Sprawdź czy twój komputer podczas gry się nie przegrzewa i czy cały osprzęt działa prawidłowo. Pozamykaj także zbędne programy i procesy w menadżerze zadań.
2. Prawdopodobnie masz piracką grę.
3. Patrz punkt drugi.
Ryder_pl:
Nie poddawaj się, dalej prowadź stronę i nie patrz na to co mówią inni. Może kiedyś stworzysz coś na wzór GTAStunting, kto wie. Przecież każdy od czegoś zaczynał.
Przemool11:
I ty chcesz żebym ja cię przepraszał z takim podpisem?
Właśnie obejrzałem twój film(ik) GaVi i muszę pogratulować wspaniałej roboty! Filmik świetnie wykonany (ach, ta kamera), fabuła też niczego sobie, nie mówiąc już o dźwięku!
Czekam z niecierpliwością na drugą część - oby powstała jak najprędzej!
speckom22:
Gdy wystartujesz z lotniska nie leć na wprost samolotu, tylko spróbój go wyminąć tak żeby tego 'nie zauważył'. Oszczędzisz na tym sporo czasu i nie będziesz musiał go marnować na niepotrzebne manewry.
Mówiąc prościej chodzi o to aby znaleźć się od razu z tyłu niego, zanim 'wystartuje' (wcześniej 'stoi' w miejscu).
Coz, nie ogladalem jeszcze Twojego filmu, ale w najblizszym czasie postaram sie to zrobic. A sadzac z opinii tu i na _R, to zrobiles kawal dobrej roboty ;), jednak wstrzymam sie na razie z opinia koncowa.
Tak, bardzo inteligentnym człowiekiem nie ma co. Szczególnie gdy spamujesz mi skrzynkę odbiorczą PW i gdy piszesz do mnie jakieś badziewia na gg ^^
A swoje komentarze (tutaj cytat: "kutasik jestes", "przepros mnie frajerze", "ale z ciebie rumunski ***" itp.) zachowaj dla kolegów z boiska. Szacunku więcej.
Obecnie forum przegląda 252 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 252 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami