Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:25
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika krukpl
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
krukpl
sterowniki audio? · napisany: 10.02.2008 00:08
maclaim napisał:
karta dzwiekowa realtek (pewnie jakis szajs xD) ? o ile dobrze znalazlem :p

A jaki model? Realtek to tylko firma.
Słuchawki · napisany: 08.02.2008 17:26
imaher@: Polecam Ci Sennheiser'a HD 201, sam mam takie - świetna jakość dźwięku i przede wszystkim bardzo wygodne. Znalazłem na allegro akurat za 99 PLN (nowe).
my.gtg - GTA IV Theme · napisany: 05.02.2008 21:48
Queue@: Bardzo mi się podoba Twoja druga skórka (w pierwszej nie przypadło mi tło do gustu) i umieściłem ją na swoim blogu. Dobra robota. Wkleił bym Cię do kumpli, ale ja blokuję u siebie tę opcję, bo jak dla mnie jest ona mało użyteczna. To kogo ja tu lubię wiem ja sam i mi to wystarczy, o. :)
IV lata GTG · napisany: 05.02.2008 16:40
Heh szkoda, że nie mam odpowiedniej ilości doughz, zabawa by była No ale cóż, może za rok.
KAU - reaktywacja · napisany: 02.02.2008 11:48
zpn napisał:
ja mam ponad 4000 ksp i marne 50 doughzów.

Bo Ty co chwilę nick zmieniasz i reklamujesz fana_gta ;ppp
Wasza pierwsza strona www. · napisany: 02.02.2008 11:39
Swoją drogą, ten topic ma fajny numer :)
GTA UNITED [pomocy] · napisany: 02.02.2008 11:35
ryder_pl napisał:
Wgrałem se ten gta united beta

Emm, a że się tak zapytam co to jest w ogóle ten gta united? :D
KAU - reaktywacja · napisany: 01.02.2008 20:02
pips napisał:
Mogę wiedzieć co to są punkty k+s+p?

To jest skrót od komentarze+shout+posty
KAU - reaktywacja · napisany: 01.02.2008 19:39
don_luigi napisał:
Mam za mało punktów, trzeba nabijać.

Trzeba się UDZIELAĆ, a nie NABIJAĆ.
KAU - reaktywacja · napisany: 01.02.2008 19:16
lazlow napisał:

[quote=don_luigi]
Nie dostałem się.
W mym sercu pustka i smutek.

Dzięki Bogu się myliłem.
[/quote]

Hahaha Lazlow :)
Luigi@: Jeżeli z jakichś powodów nie mogłeś dołączyć to spróbuj to poprawić, proste.

EDIT: Jak się robi cytat w cytacie? Bo coś mi chyba nie wyszło... :/
Wasza pierwsza strona www. · napisany: 01.02.2008 15:59
mumol napisał:
Oto i ona :
MOJA PIERWSZA STRONA

Ja pie***lę, ten top to jakaś apokalipsa!
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 31.01.2008 15:01
pips napisał:
Np. w technice.

A niby co księżniczce nie pasuje? Czy ty w ogóle wiesz co to jest technika? Od technicznej strony jest w Polsce bardzo dobrze. Jak dla mnie to masz po prostu za dużo w du*ie.

mtz napisał:
Polska nie jest biedna. To Polacy lubią przedstawiać się jako tragicznych bohaterów działających wbrew przeciwnościom losu.

Dokładnie.
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 30.01.2008 23:21
pips napisał:
Ok, ty wolisz odpocząć w ferie a my nie wolimy i co? Nasza sprawa.

Dobrze, dobrze - Wasza sprawa, ja już nie mam ochoty więcej się kłócić i niepotrzebnie nabijać.

pips napisał:
Polska jest we wszystkim biedna

No ale wytłumacz mi wobec tego w czym jest biedna?
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 30.01.2008 22:00
pips napisał:
Mi zwisa Polska

Człowieku ludzie kiedyś za ten kraj umierali! A Ty mówisz, że Ci zwisa Polska... Jeżeli nawet tak twierdzisz to nie pisz takich postów publicznie, bo mnie to np. obraża.

pips napisał:
ja się martwię o siebie a ty się martw o siebie

Cóż, mam nadzieję, że to zdanie dotyczy tylko tego tematu. Bo jeśli wobec przyjaciół też tak się egoistycznie zachowujesz, to szkoda gadać...

maclaim napisał:
Poza tym po co Ci komputer skoro wykładasz nam tu takie swoje filozofie?

Nie, źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to, że komputer jest zły czy niedobry, ale o to, że nie wolno przesadzać, bo wszystko w nadmiarze szkodzi. Ja np. wolę na ferie odpocząć od tych wszystkich 'tiwików', 'komputrów' i głośnego miasta, niż siedzieć w domu i grać.
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 29.01.2008 16:26
pips napisał:
Zrozumiałem, ale co ty masz do kogoś czy chce spędzić resztę życia grając czy wychodząc z domu?

Co mi do tego? Ano to, że cała Polska nie dość, że zaczyna uzależniać się od rozrywki elektronicznej, to jeszcze popada w analfabetyzm internetowy. To mi do tego. I nie, nie zrozumiałeś mojego posta.
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 29.01.2008 16:01
pips napisał:
Kruk ale on nie szuka pomocy co może robić w ferie tylko w co może pograć.

Chyba nie zrozumiałeś celu mojego posta...

pips napisał:
Każdy mieszka gdzie indziej i u innego może być zimno a u drugiego ciepło więc jak u ciebie jest ciepło to proszę bardzo, możesz wychodzić ale u mnie np. zbyt ciepło to nie jest :

Po pierwsze w całej polce jest przynajmniej +5 stopni, a po drugie masz ferie w tym samym czasie co ja więc nie ściemniaj że jest zimno.
ciekawe tytuły na PSP · napisany: 29.01.2008 15:41
kothka napisał:
Poza tym nie wiem co to za przyjemność biegać po dworzu w takim mróz, brrr.

Można wyjść choćby po to żeby pogadać ze znajomymi albo się przejść. A aż tak zimno też nie jest.

kothka napisał:
Jak chłopak chce zabić czas przy dobrej grze niech to zrobi, jedni siedząc w domu oglądają TV, inni gotują, a maclaim gra na PSP - i co w tym złego.

No jak to co w tym złego? Jaki sens ma siedzenie przed ekranem dzień w dzień? Nie będę tego nikomu oczywiście bronił, ale zastanówcie się czy tak chcecie spędzić resztę życia? Na graniu?

maclaim napisał:
z kolegami mogę sobie tez pograć wiesz

Nie ma to jak wspaniałe spędzanie czasu razem.

maclaim napisał:
czasami po całym dniu pełnym przygód miło jest usiąść w fotelu, założyć słuchawki na uszy i zagrać fajną girerke.

Jak dniem pełnym przygód nazywasz szkołę (bo wnioskuję że o to właśnie ci chodzi) to współczuję...

sysek napisał:
niech sobie gra na PSP mnie to ***

A w sumie sysek ma rację.
Grove Street Families Story #1 · napisany: 26.01.2008 13:13
ariasz napisał:
czy nie widzisz ze przez takich troli (nazywajmy ludzi po imeniu) spada renoma forum, zaniedlugo bedzie gorzej niz na gtasite pod wzgledem merytorycznym.

Z jednej strony masz rację, ale z drugiej to niestety jest forum o GTA i nic na to nie poradzimy (chyba że coś /lub ktoś/ admina zmotywuje do zamknięcia tematu).

BTW Queue, co za wyobraźnia :DD
Grove Street Families Story #1 · napisany: 25.01.2008 11:11
Jak chce to niech pisze, to jego sprawa.
Analiza 3 trailera by Mumol · napisany: 10.12.2007 22:45
Dobra, end, zawieszenie broni ;>
Analiza 3 trailera by Mumol · napisany: 10.12.2007 20:43
adikko napisał:
Czy dla ciebie wszystko jest żałosne?

Jeśli chodzi o ten temat - to prócz analizy Mumola - tak, wszystko.
Analiza 3 trailera by Mumol · napisany: 10.12.2007 20:03
adikko napisał:
Nic. Mi chodziło o to, że nic nie robisz, a zwracasz innym uwagę.

Po pierwsze, nie krytykuję analizy Mumola tylko tą Waszą żałosną kłótnią o motorkach. Po drugie nie interesuje mnie robienie czegoś takiego jak analiza trailera - mam lepsze sposoby na spożytkowanie czasu.
Analiza 3 trailera by Mumol · napisany: 10.12.2007 19:36
ariasz napisał:
Kruk ale ty fanzolisz, im to da poprostu orgazm : )

: )

ariasz - napisałem tak tylko że edytowałem, wolałem nie popadać w niełaskę adminów ;)

adikko napisał:
Sam coś zrób, a nie krytykuj....
Żenada...

A niby co mam takiego zrobić, bo nie rozumiem?
Analiza 3 trailera by Mumol · napisany: 09.12.2007 23:55
Też macie problemy. A może to motor ciotki Henki z Białorusi, albo dziadka Czesia z Pomorza. Dajcie no spokój, nawet jak będziecie znali nazwę tego Waszego motoru to co on Wam da? Satysfakcję? Spełnienie celu życiowego?
Żenada...
Max Payne 3 · napisany: 08.12.2007 23:46
ariasz napisał:
Kruk, teraz sie nie robi takich gier jak kiedys, proste. Porownaj gta3 i san andreas. Stare nfsu i terazniejsze naszpikowane wodotryskami gowna.

Nie do końca się z Tobą zgadzam. Większość sequeli jest zazwyczaj gorsza od poprzedników, to prawda, ale nie jest tak zawsze. Owszem, teraz może i większa część developerów stawia na efekty wizualne niż na sensowną fabułę (to samo tyczy się filmów) czy gameplay, ale nie można tego brać za stereotyp. Wiele sequeli (czy tam prequeli) jest lepsza od poprzedników, porównaj choćby takie tytuły jak: God of War, Call of Duty, The Elder Scrolls, Gran Turismo, Prince of Percia, Pro Evolution Soccer, Resident Evil itd. (nie wiem czy kojarzysz te tytuły, bo większość z nich to exclusive'y na konsole).

Wszystko zależy od twórców gry - czy mają jakieś nowe, oryginalne patenty, wciągającą fabułę, odpowiedni soundtrack, czy też klimat poprzednich części. Wniosek: jak się chce to można.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:25
·
Obecnie forum przegląda 287 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies