Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:15
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika krukpl
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
krukpl
Meeting polskiej sceny GTA · napisany: 11.03.2008 15:31
lazlow napisał:
A meeting proponuję ludziom "znanym i lubianym", aktywnym itd.

don_luigi napisał:
Czyli Ci mniej znani, np. Ja, nie mają prawa wstępu na meeting? ;d

Lugi: mi się wydaje że chodzi o takich userów, którzy piszą 'raz na ruski rok' i takich, którzy są wku*wiający. Z wiadomych przyczyn nie będę tu tych osób ujawniał.
Nahype'owane GTA. · napisany: 09.03.2008 19:56
kociol_88 napisał:
Takie trochę nie na miejscu pytanie. Po screenach kilku filmikach i informacjach które docierają zewsząd nie można oceniać gry. Owszem kolesie z różnych redakcji którzy grali w demko i "poczuli" tą grę mogą odpowiedzieć na to pytanie ale my raczej nie mamy narazie takiego prawa

Chodziło mi tu o Wasze osobiste, aktualne przemyślenia na temat GTA IV. Po premierze zawsze można 'wskrzesić' temat i porównać opinię po zagraniu w grę z tą dzisiejszą. Jeżeli mimo to nie chcesz odpowiadać w ankiecie - nie odpowiadaj, nikogo nie zmuszam.
Meeting polskiej sceny GTA · napisany: 09.03.2008 18:52
Proponuję aby osoby, które napewno pojadą na meeting podały miejsce zamieszkania - wtedy można by wybrać jakieś miasto najbliżej tychże osób.
Nahype'owane GTA. · napisany: 09.03.2008 18:42
Ostatnio zacząłem się zastanawiać, czy to nowe Grand Theft Auto będzie tak dobre, jak faktycznie je opisują. Ile w tym wszystkim prawdy, a ile hype'u? Coraz częściej dostajemy newsy, w których to wszyscy się fascynują, że będzie można dzwonić z komórki, czterokrotnie zmieniać kamerę w samochodzie, pojeździć taksówką, czy pójść porzucać lotki po pijanemu. Są to jednak tylko szczegóły, drobne detale, które zginą przy prawdziwym gameplayu, czyli misjach fabuły głównej oraz trybie multiplayer. A o tym Rockstar mówi najmniej. Ja rozumiem, że nie chcą nic zdradzać, ale obawiam się, że gra będzie stała na niewiele wyższym poziomie niż GTA: SA (mowa tu o misjach fabularnych) - słabe AI przeciwników (podobno policja ma być mądrzejsza - jednakże uwierzę dopiero jak zobaczę), tryb "sam przeciw tysiącom", 'żelazna klata bohatera' (czyli 50 kul i dopiero śmierć), duża część podobnych do siebie misji, spektakularne i nierealne akcje (typowo hollywoodzkie) itd. Nie zrozumcie mnie źle - San Andreas to kawał potężnego softu, naprawdę bardzo miło wspominam czas spędzony z tą grą, jednakże - oczekuję od nowego GTA czegoś nowego, jakiegoś powiewu świeżości, dzięki któremu gra wybije się spośród innych produkcji. Oczekuję także zapowiadanego poziomu realności oraz urozmaiconego systemu strzelania. Do SA mam spory sentyment, bo swego czasu była to gra jedyna w swoim rodzaju, ale założę się, że gdyby historia CJa pojawiła się dopiero teraz na rynku, to nie zyskałaby takiego uznania, jak to było 4 lata temu. Obawiam się także o multi, a mianowicie o wspomniany już system strzelania - jeżeli Rockstar Games nie urozmaici go bardziej, niż to, co dostaliśmy w GTA: San Andreas, to multiplayer 'czwórki' będzie stał w cieniu innych współczesnych produkcji.

Proszę o komentarze, jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie - mile widziane także i te negatywne wypowiedzi (tylko bez wyzwisk i obelg proszę).
Meeting polskiej sceny GTA · napisany: 09.03.2008 17:24
cryfan2 napisał:
Tą strone odwiedzam od kilku miesiecy, a zarejestrowałem się tu niedawno. Być może dlatego nie jestem przywiązany do was tak : )

Ale podobnież brałeś udział w meczach gtg.clan'u. Tak przynajmniej wywnioskowałem z Twoich pierwszych shoutów, jak się tu zarejestrowałeś pod tym nickiem.

cryfan2 napisał:
Nie mam chęci poznania nikogo, nie szukam przyjaciół, gdyż ich mam wystarczająco. Kruk, proszę Cię, nie obraź się. Ale spytam się: Masz kolegów (w szkole domu itp.)?

Owszem, mam ich bardzo dużo, co nie przeszkadza mi w tym, aby poznać ich więcej. Jak to mawiano kiedyś: "przyjaciół nigdy za wiele".
Muza · napisany: 09.03.2008 15:42
Chciałbym powrotu K-DST, coś w stylu Radio Los Santos, Wildstyle i Emotion 98.3 z VC oraz dobry Jazz - byłaby to dobra odskocznia od 'współczesnych gatunków'.
Meeting polskiej sceny GTA · napisany: 09.03.2008 15:06
cryfan2 napisał:
A więc tak: lothronik, mam przez całą polske jechać (tak nie chce mi się ruszyć ***y) aby zobaczyć jak ktoś wygląda?? czy lub
poszwendać się z bandą dzieci/nastolatków po jakimś mieście.?
No sorry, ja kolegów nie szukam. A tym bardziej mam ciekawsze zajęcia i nie jest to walenie przy crysisie jak to zpn ujął. aby poszwendać się nie muszę jechać kilkaset kilometrów, szwendać się mogę po swoim mieście i ze swoimi znajomymi.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale większość stałych bywalców GTG ma powyżej 17 lat i nie są już - jak to ująłeś - 'bandą dzieci/nastolatków'.

A tak w ogóle, to po co udzielasz się na stronie? Przecież masz swoich kolegów, z nimi możesz porozmawiać. Newsów o GTA nie trzeba komentować - a jednak robisz to i udzielasz się na forum/rds'ie. Wniosek z tego taki, że gdyby nie te osoby, które tu siedzą, to pewnie byś tylko newsy czytał. Dlatego właśnie warto by zobaczyć tych ludzi, których się zna jedynie ze strony internetowej.
Meeting polskiej sceny GTA · napisany: 08.03.2008 15:32
Ja bardzo chętnie, ale za młody dla Was jestem.
Wy byście siedzieli przy piwku, a ja przy soczku...
Swoją drogą i tak wątpię, żeby mnie rodzice puścili. Może kiedyś...
chaos! · napisany: 05.03.2008 18:13
Ja za to news'ów Ci nie życzę, gdyż nie samym GTA człowiek żyje. Życzę Ci za to, abyś brnął dzielnie przez życie i napotykał jak najmniej kłopotów, a jak najwięcej szczęścia i radości.
Rzekłem.
VCS vs LCS · napisany: 04.03.2008 20:47
miil0 napisał:
Ale problem w tym iż nie wiem które wybrać! Widziałem u kolegi na PSP LCS i wyglądał super.A VCS to nie wiem wogóle co i jak.

miil0 napisał:
Mam VCS na PS2 ale grafika jest do bani :/

Czy to ma być żart?
VCS vs LCS · napisany: 04.03.2008 16:37
Mogłeś poszukać na google.pl, takich tematów było już pełno. Ale żeby nie było offtopu, to napiszę, że decyzja należy do Ciebie - czyli czy wolisz klimaty brudnego, współczesnego Nowego Jorku, czy też słonecznego Miami lat osiemdziesiątych. Choose Yourself.

Aha, bym zapomniał - GTA VCS ma o wiele bardziej rozwiniętą walkę w zwarciu, framerate i grafika trzymają się lepiej oraz jest przyjemny dodatek zwany Empire Buliding. Więcej o tym ostatnim przeczytasz na tejże stronie.
Monitory FULL HD · napisany: 22.02.2008 02:13
Nieporęczne dlatego, że są strasznie szerokie, przez co musisz siedzieć w dalszej odległości od ekranu, bo po prostu nie widzisz tego co jest po bokach :/

pips napisał:
Rozdzielka mnie trochę w tym Samsung SyncMaster 940BW odpycha D: 1280x1024 :X

Ale to wciąż HD (przynajmniej tak pisało w PSX Extreme :0 ).
Monitory FULL HD · napisany: 22.02.2008 01:21
TV Plasma Full HD kosztuje 15.000 PLN. Monitor LCD Full HD kosztuje 3.000 PLN, a w dodatku ma aż 24 cale, co jest dosyć nieporęczne i niepraktyczne. Najlepiej kup 19" Samsung SyncMaster 940BW, format 720p (o którym już pisałem). Najniższa cena jaką znalazłem za niego to ok. 800 PLN.
Monitory FULL HD · napisany: 22.02.2008 00:58
Pips, a może najpierw zastanów się czy format 1080i (czyli full hd) jest Ci aby na pewno potrzebny? Takie monitory są cholernie drogie i chyba lepiej już kupić monitor z formatem 720p, czyli najmniejszy rozmiar High Definition. Koszt takiego monitora to jakieś 1000 PLN. Pomyśl teraz ile kosztuje Full HD (dla porównania - 1080i ma 1980x1080 pikseli, a 720p 1440x900 pikseli)... Zastanów się dobrze, czy nie będzie to zbędny zakup.
error reading disc · napisany: 21.02.2008 23:21
Prof_Wilcz napisał:
Czy to możliwe żeby konsola miała problem właśnie z tą grą?

Hmm... raczej wątpliwe. A odpal te swoje SA u kolegi i podaj efekty.
error reading disc · napisany: 21.02.2008 20:49
A sprawdź czy inne gry Ci działają. Jeżeli nie, to pozostaje chyba tylko reklamacja do sklepu gdzie zakupiłeś grę.
error reading disc · napisany: 21.02.2008 19:52
To spróbuj przeczyścić laser ściereczką (koniecznie suchą!), z płytą możesz zrobić to samo. Często moje ps2 także nie czyta płyt gdy laser się zakurzy.
error reading disc · napisany: 21.02.2008 19:39
Hmmm.... masz PS2 czy Xboxa?
Taxi Driver in San Andreas · napisany: 19.02.2008 21:55
nildur napisał:
Jeszcze tam się nie udałem, udało mi się stuningować taksówkę, ale nie udało mi się dodać na karoserię jakiś fajnych wzorów. Czy jest to możliwe. Chce zrobić jak najbardziej bajerancką taksówkę w gta da rade?

Może jakieś osoby, które wykonały podobne modyfikacje, będą w stanie Ci pomóc. Zrób tak - poszukaj w dziale pliki (na stronie oczywiście) modyfikacji wozów. Powinny być przy nich profile autorów. Zajrzyj do nich i sprawdź czy możesz skontaktować się z nimi poprzez e-mail lub gg (prywatnej wiadomości radziłbym nie wysyłać, bo większość z tych osób pewnie już na stronę po prostu nie wchodzi).
Problemy z szybkością. · napisany: 19.02.2008 21:49
Dobra od dzisiaj się postaram nie czepiać :p
Problemy z szybkością. · napisany: 19.02.2008 21:37
żyłkaa napisał:
druga z twoich uwag - dziwne przeksztalcenia wyrazow. nie ma takiego wyrazu jak "umią". to ja juz wole "se".

Przecież napisałem, że przyznaję Ci rację, i że użyłem złego argumentu. Na dodatek przeprosiłem również kociola. Czy to Ci nie wystarcza? Musisz się dalej czepiać? A po drugie jak nie rozumiesz sensu poprzedniego posta, to proszę Cię - nie pisz już nic.
Problemy z szybkością. · napisany: 19.02.2008 13:40
żyłkaa napisał:
jesli juz cos krytykujesz to sam powinienes sie tego wystrzegac. nie wiem czy wiesz ale w czesci "Zresztą nie wiem czy to było celowe" powinienes postawic przecinek przed "czy". nie probuj doszukiwac sie brakow w interpunkcji w moim poscie - doskonale wiem gdzie powinienem postawic przecinki ale wedlug mnie nie sa one niezbedne do zrozumienia mojej wypowiedzi. ty najwidoczniej uznajesz taka zasade a sam jej nie dotrzymujesz.

Przyznaję, masz rację. Chciałem po prostu jakoś odpowiedzieć na to zdanie: "Interpunkcja odchodzi do lamusa". Najwidoczniej wykorzystałem zły argument. Po prostu denerwują mnie takie osoby, które nawet nie umią potem napisać jakiegokolwiek tekstu, bo pisały na internecie tym całym językiem blogowym, czy robiły co chwila błędy ort./in. Np. ostatnio wszedłem na forum o Gothicu, żeby zasięgnąć rady - patrzę po tematach i powiem Wam, że co drugi post był przepełniony takimi błędami. Aż się czytać odechciewa (a niby największe polskie forum o Gothicu)...

kociol_88@: przepraszam trochę mine poniosło. :)
Problemy z szybkością. · napisany: 19.02.2008 11:57
kociol_88 napisał:
Interpunkcja odchodzi do lamusa bo bez niej jest łatwiej a nowe powiedzenia były i będą aż w końcu wejdą do normalnego słownictwa, przecież to normalka.

Nic nie odchodzi do żadnego 'lamusa'. Zresztą nie wiem czy to było celowe, ale zapomniałeś przecinka przed 'bo' i 'a'. Ciekawe czy napisałbyś w ten sposób podanie o pracę bądź CV. Nawet nie wiesz jak ludzie źle reagują na takie 'małe' błędy w tego typu pismach.

Ano tak, przecież teraz jest Microsoft Word, o ja głupi zapomniałem...
Problemy z szybkością. · napisany: 18.02.2008 22:05
luk4sz19 napisał:
(jakby ktos sie nie skapnal to byla ironia)

I właśnie o tym wspominałem w jednym z ostatnich tematów. Polszczyzna współczesna niedługo zamieni się w wielkie gó*no - wszyscy teraz piszą bez zasad interpunkcji, polskich znaków, z błędami ortograficznymi typu 'wierza', 'domb', 'chmóra' oraz z powiedzeniami takimi jak 'se', 'skapnal' itp. Patologia jakaś.
Map editor i inne · napisany: 14.02.2008 19:33
szczur212 napisał:
A jakas instrukcja gdzieś jest ??????

Instrukcja? Zapomnij... Co najwyżej na jakichś fansite'ach. Pamiętaj - google nie gryzie.
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:15
·
Obecnie forum przegląda 261 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 261 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies