chciałbym mieć na 100%.. ale używłem jednego cheatu na jednej misji i ***. poczkam na gta v na ps4. wtedy zrobie na 100% a wtedy się wszyscy napijemy o.
po tym co Rosja zrobiła z czechami no to trudno będzie. Oczywiście trzymam kciuki dla naszej drużyny, no ale z ruskimi nie wygrają. myślę, że będzie tak z 3:1 (niech będzie ta jedna honorowa bramka).
Kurczee.. mega trudny wybór mi daliście bo tak na prawdę mam ze trzey stacje. Head Radio i KJah z GTA III no i oczywiście Vladivostok FM z GTA IV. Ale jeżeli mamy wybrać jedną, to wybieram HeadRadio.
sdr napisał: @sysek no właśnie o to w tej zabawie chodzi żeby się wysilić troszkę i podać konkretny powód ;)
Ja stawiam również na Tommy?ego. Może gdybym teraz ponownie zagrał w VC zweryfikowałbym swój typ, ale pozwolę legendzie żyć Dla mnie Tommy jest najbardziej charyzmatyczny i ma w sobie najwięcej z prawdziwego gangstera. Wielu jego ?rówieśników? to amatorzy, którzy podążyli drogą występku zmuszeni sytuacją. Bohater GTA V zdaje się być podobnym do Vercetti?ego w swojej konstrukcji, ale póki co Tommy 4life! :)
hm. konkretny powód? Prawie jak rusek, pijak. Za bardzo podobny do mnie (nie no, nie z wyglądu). Przechodziłem GTA IV z milaird razy, i za bardzo się utożsamiłem z tą postacią. ech te czasy RSC na _R kiedy to moje zdjęcie z Koksiem wygrało.
/me polewa
a ja moi Panowie, nic nie dostałem. bo nic nie chciałem. w tym roku na święta chciałem żeby wszyscy byli szczęśliwi i nie krzyczeli na siebie podczas wigilii i w ogole.