Witam. Mam takie pytanie, wie ktoś coś może o kolejnym GTA na PSP?
Od wydania VCS minęły bodajże grube 3 lata i nadal nic nie ma (prócz CW, ale mówię o grę przeznaczoną jedynie na PSP i później na kolejną konsolę).
Piszę to tutaj, bo wiem, że macie większe możliwości sprawdzenia, a może nawet ktoś wie, czy kolejne gta na PSP powstanie?
Niestety roy06 nic nie ma Wiem, że chodzi Ci po głowie San Andreas Stories - nam też (no, a przynajmniej niektórym :p). Niestety PSP, a raczej UMD, nie jest w stanie uciągnąć takiej gry i chyba SAS prędko nie zobaczymy. Może na PSP2?
Tak, też się dziwię, że nie chcą wypuścić tego chociaż na PSStore, no ale cóż... Chociaż z drugiej strony myślę, że Rockstar coś pewnie robi w tym kierunku. Raczej nie zostawią tej sagi takiej "niedomkniętej". Bądźmy dobrej myśli, jednak z drugiej strony pamiętajmy, że im dalej Rockstar brnie w uniwersum IV tym mniejsze będą szanse na powrót do III, np. w postaci SAS.
Tak, no i dobry sposób żeby zainkasować od graczy potrójnie :P Imo najlepszym wyjście, o czym chyba już kiedyś pisałem, byłoby wydanie SAS w formie cyfrowej do zassania z PSS, a dla tych do lubią pudełka, mapki, drukowane instrukcje (np. ja), to wersja pudełkowa, ale bez UMD tylko z kluczem dzięki któremu pobierzemy grę z PSS za darmo. Nie wiem czemu nikt z producentów gier na to jeszcze nie wpadł. UMD nie musi być ograniczeniem. A i gra szybciej by śmigała z karty pamięci.
W sumie, to muszę Ci przyznać Wielką rację :)
Ja tam wolę z pudełka, ale gdyby zrobili tak, jak ty mówisz, to grę mogliby wydać w całości, nie ograniczając mapy..
Silnik graficzny na pewno użyliby z VCS albo LCS bo lepszego to chyba PSP nie uciągnie...
Trzeba by zapytać się dokładnie R*, ale nie wiem czy odpiszą ;)
Tak jak Patryk mówi, nie ma co pisać do R* - oni i tak nie odpiszą, a jak już (co będzie cholernie niesamowitym cudem samo w sobie) to tylko napiszą, że nie mają żadnego GTA na PSP w planach i kropka (nawet jeśli byłoby już 50% ukończone). Taką mają politykę zlewania, a mimo to wszyscy ich kochają.
Ciekawy temat na jakąś pracę dyplomową z socjologii :P "Miłość fanów do mających ich głęboko w dupie idoli", hmm...