Mam problem z grą GTA 3. Pomimo, że mój komputer spełnia wymagania, a nawet znacznie je przekracza gra chodzi tylko w najniższej rozdzielczości i do tego na drugiej lokacji zaczyna przycinać. Mam Pentium 4 2.8 Ghz 512 MB RAM Intel Extreme Graphics 2 - 96 MB (zintegrowana z płytą). Grę uruchomiłem na Windows XP prof. i direct x 9.0C
Z góry dziękuję za pomoc.
Laptop? Na laptopach gry zwykle słabo chodzą. Ja u siebie mam 1GB RAMu i 128MB na karcie i też gry żałośnie działają. No dobra, działają, grać się da, ale komp się poci niemiłosiernie.
Odradzam granie na laptopie. To ograniczony sprzęt, do prac biurowych. Nigdy nie będzie do grania i żadne "ulepszenia" software'owe nie pomogą. Taka smutna prawda.
Tak z przymrużeniem oka: za cenę średniego lapka można teraz kupić całkiem wypasiony telefon, na którym wkrótce ruszy GTA III
tak,tak poczytałem co nieco o mojej wspaniałej karcie i nie jest to szczyt osiągnięć jeśli chodzi o przeznaczenie do gier. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło: nie będę grał więc może zajmę się czymś konstruktywnym.
Obecnie forum przegląda 290 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 290 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami