jezu, jezu jezu. wlasnie ogladem gameplay na IGN. nosz w ***e, to bedzie gra roku. bez watpienia, nawet jak wy piraci marudzicie. mmm... jeszcze 2/3 dni i bede pykał i nigdy juz mnie nie zobaczycie :P
Kruk napisał: Widać, że panuje tu pełna kultura. Gość jest tu nowy i przy okazji bardzo miły, a Wy od razu rzucacie tekstami w stylu "sp***dalaj". Nie wiem o co chodzi z tymi Role-Playami w Polsce, bo dawno już przeniosłem się na PlayStation, ale fakt faktem, moglibyście okazać trochę kultury. Jak dla mnie temat można zamknąć, bo będzie samo nabijanie.
Autorowi życzę powodzenia.
[quote=cryfan2]Oj, nie nabijać postów sobie typu "spierdalaj itp."
Coś od siebie: ***dalaj, nikt nie chce grać na twoim zakichanym serwie.
"Przygadał kocioł garnkowi."[/quote]
ja mogę przeklinać. i jestem bardzo kultularny, ale jebią mnie te RP, kolejne gówno w które sam kiedyś grałem, ale wtedyto było elo i były chyba wakacje, wiec ? teraz nie ma wakacji, dzieci do szkoły, na rower, deske.
/edit
btw. załosne jest zakładanie sobie konta tylko dlatego, ze propagandować jakies nowe RP. dajcie mi moda, to wam zrobie porządek.
ale wy ***licie farmazony. ja ***le ***a mac. nudni juz jestescie. niech sobie gra na PSP mnie to ***, bedzie chcial wyjsc to wyjdzie. ja sam bede siedzial 24/h przy ps3, bo po prostu lubie siedziec w domu i juz ***a.
e. sequele ssa jajka. pierwsze czesci rox, bo zawsze daja nam coś fajnego, dodatki mogli by porobić a nie kolejne czesci, ***ane tak wodotryskami, że trzeba mieć kompa za 15mln
hmhmhhmhmhmm... dla mnie najważniejsza jest grywalność a to, że w grze bedą wielkie pixele to nic nie znaczy ;] no i najważniejsze jak już napisał zpn jest dzwiek, sondtrack itp..
oh shit ale idiotyzm. gta IV na ps2 ? tozto smieszne. to ma byc gra na x360 i ps3 gdzie grafika zjada zwykle tv a wy gadacie czy bedzie na ps2.. chyba, ze to beda pixele i wtedy mozemy pogadac.
Obecnie forum przegląda 333 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 333 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami