Ariasz intro do mafii jest jedno z najlepszych jakie widzialem w grach, ale zakończenie mafii bardziej utkwiło mi w pamięci, to chyba jedyne zakończenie w grach, które będzie się pamiętać bardzo długo.... :))
Ariasz- fakt pomyłka o 15 lat ale juz tak dawno w to grałem ze moglem się pomylić mi i tak chodziło o te >50 lat róznicy między mafią a gta jesli chodzi o czasy w ktorych te 2 gry są rozgrywane :)
Po premierze Mafii 1 długo nie mogłem się przekonać do tej gry jakoś lata 40 nie ciągneły mnie tak bardzo jak w tamtych czasach GTA3. Jednak po namowie kolegów postanowiłem zainstalować tą grę i teraz mogę powiedzieć, żałuję że tak późno zaczołem w nią grać. Fabuła i misje to największe zalety tej produkcji. Długo trzeba było czekać na jakieś informacje o sequelu tej gry, i już moge powiedzieć że po tych 5 screnach widać że jeśli poziom misji i fabuły z 1 będzie utrzymany + piękna grafika to GTA IV będzie miało bardzo poważnego konkurenta czekam na 1 filmik z Mafii II :)
tmster jak rozwiązałeś u siebie problem z trailerem bo ja też jakiej wersji bym nie ściągnąl 23 MB czy 60 MB to mam tylko dźwięk a obrazu nie mam... ??? zainstalowane mam K-lite Codec Pack 2.8.0.0
Super sprawa ten trailer wymiata, pierwsze info o tym że cod 4 nie bedzie w czasach II WŚ troche mnie zmartwilo ale po tym co zobaczylem to chyba twórcy dobrze zrobili że gra bedzie w czasach teraźniejszych, czekam z niecierpliwośćią na 4 bo 2 już mi się zaczyna nudzić :(
Mi osobiście bardzo przypadło do gustu Liberty City także powrót do Nowego Yorku byłby dobrym pomysłem i na pewno lepszym niż w San Andreas te wielkie połacie gołego terenu gdzie raczej nie było co robić :)
Ja też już nie gram w San Andreas bo stan jest bardzo duży a zwiedzania jeszcze więcej ale jakoś szybko mi się znudziło, nawet w SAMP nie ma za bardzo co robić wole pograć w CoD 2 :))
Nawet fajny serial. Ale i tak nic nie przebije serialu LOST !! Tylko żeby szybciej nagrali 3 serie bo jak na razie tylko 6 odcinków tej serii można zobaczyć :))
Jesli chodzi o plyte glowna i procesor to dobry wybor bo 2 miesiace temu tez sobie takie zakupilem. Karta graficzna tez nie jest zla jesli chodzi o cene bo juz za 7600GT dalem 640, to teraz kole 600zł kosztuje a tyle wydac nie chcesz.
Jesli chodzi o ram to najlepiej wziasc 2 kosci po 512 niz 1 1024. Dobra firma jesli chodzi o pamiec to Twinmos. Takze 2 pamieci po 512 to okolo 500 zł.