Musi być wreszcie jakiś porządek w klanie - może być nawet mniej osób, a wszyscy będą na treningach, a ekipa będzie mocna. Tak jak teraz to można wybierać się na grzybobranie...
Mam zrobiony design o tematyce GTA. Może on być odsprzedany każdemu. Cena do uzgodnienia.
W kolumnie po prawej mieszcza sie 2 bloki menu. W czarne miejsca po ewentualnym zakupie wpisze nazwy, itp.
Jeżeli jesteś zainteresowany pisz najlepiej na gg:2813315
Ave Chuck Norris - ale nie obrażajmy go... Jeszcze skopie GTG z półobrotu, a co do zwierza to chyba lew jest, albo pies nie wiem - ide sie spytac Czaka.
Są to misje dodatkowe - kurierzy Big Smoka worzą zioło do SF - jak chcesz możesz ich zabić lecz da Ci to marne kilka dolarów. Nic złego z grą Ci sie nie dzieje. Po prostu nie przejmuj się tymi kurierami chociaż możesz spróbować (na mapce jest zaznaczony kurier). Powodzenia!
Wiesz - nie wiem po co kolejna strona o gta, lepiej już dołączyć do istniejącej. Ale każdy musi mieć szanse - popracuj trochę nad grafiką i spróbuj wybić sie ponad JPortal. Życzę wszystkiego dobrego - lecz wiem, że raczej nic z tego nie będzie...
HitcH: więc nie pisz :" co sądzicie o tej stronie"
Obecnie forum przegląda 272 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 272 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami