Kreator stron?
Nie wiem za bardzo co masz na myśli. Jeżeli chodzi o bezwysiłkowe stworzenie strony to:
1) nie polecam,
2) jedyne co mi się przewinęło przez oczy - vgh.pl, stawianie phpfusion.
Stronka średnia. Top rzeczywiście nie pasuje, jeżeli dużo wyłożyłeś na design był to na prawdę kiepski zakup. Ogólnie - szanuje wszystkich, którzy się uczą i chcą coś osiągnąć, sam od niedawna skrobie prościutkie skrypty :PP. I rada na przyszłość: skoro nie skończyłeś stronki, może jej nie pokazuj - niech ludzie oceniają całość, a nie gdybają, że to będzie lepsze, kiedy skończysz.
Temat w sumie już sie nie klei, ale...
Piotrek:
Nick: 8/10 - ale fajniejszy peterwall ;PP
Avat: 10/10 - za klimacik i jakość.
Podpis: 7/10 - lubie kaczmarskiego :)
User: fajny zią, pisze z sensem, bliżej nie znam...
tmster: jakoś do teraz miałem dobrą opinie o tym sklepie. Co prawda kupowałem tam tylko kartę graficzną, ale ogólnie spoko. Może po prostu nieporozumienie?
tommyPL:
Nick: 7/10 - mało oryginalny, ale i tak fajny ;P
Av: 9/10 - w LocoRoco nie gralem, ale git ;)
Sig: 4/10 - w sumie nie ma co oceniać, ale co tam...
User: jak zwykle bez oceny - po prostu bardzo fajny ziom, a i kochanek z niego dobry :p
PS. zawsze marzyłem, aby być porównanym do poważniej małpki, żyłkaa :P
Szczawik:
Nick: 9/10 - bo można skracać "Szczawiś", a to takie sexy...
Sig: 4/10 - także ładna, ale "nic nie wnosi" (kocham to określenie)
User: imo bez sensu "wyceniać", po prostu looozik man :P
A żeby do NS zajechać, to już nie ma czasu :(. Ewentualnie Kraków... A co do lothronika biegającego za ciężarówką, świetny pomysł, ale myślę, że większą furorę zrobiłby biegając nago z adresem strony napisanym bitą śmietaną na pośladkach. Taa...
Obecnie forum przegląda 262 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 262 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami