Po dosyć tajemniczym temacie przechodzę do sedna. Na pewno ktoś z Was, czytających to forum, zastanawiał się dlaczego "nasz" bohater San Andreas nosi nazwisko Pulaski? Być może ten temat był już gdzieś poruszany, ale chęć pochwalenia się moim jakby na to nie patrzeć - odkryciem :P jak i równie duża chęć ponownego poruszenia tematu SA, kazały mi napisać ten post. Otóż jak wiemy podczas walk amerykanów z angielskimi kolonistami - po pierwszej stronie sukcesy odnosili dwaj polscy dowódcy: pierwszy, wszystkim znany, Tadeusz Kościuszko oraz drugi - już mniej znany - Kazimierz Pułaski. Myślę, że już rozumiecie. Taką ciekawostkę chciałem przedstawić, a i wiedzą historyczną zaszpanowałem na dzielni. Teraz zastanawia mnie jedno pytanie co do R* - zamierzenie, czy prostolinijność?
No i po obejrzeniu tych 2 pierwszych odcinków zastanawiam się właśnie jak oni (czyt. twórcy serialu) z 30 pobytu, ucieczki, itd wyciągnęli tyle odcinków - chcąc nie chcąc musieli coś naciągnąć, więc się nie dziwie :)
Jak dla mnie robienie czegos takiego wiekszego sensu nie ma - ale nie zniechecaj sie...
Niestety nie moge skomentowac samego dema, bo cos nie chce mi zasysac z tego linku :/
Słyszałem dobre opinie o prisonbreaku, a sam dopiero dzis ogladne z vhs'a - ale ogolnie lubie takie rzeczy, wiec musialoby byc na prawde **ujowe, zeby mi sie nie spodobalo...
Chyba już to mówiłem komuś w shoutboxie podczas podobnej sytuacji.
Możesz spróbować odpalić grę w ten sposób: wejdź we właściwości skrótu do GTA, później w zakładkę "Zgodność", następnie zaznaczasz tryb zgodności na win98.
Powinno zadziałać, w każdym razie warto spróbować...
Spoko, mtz. W sumie racja, ale ja kocham swoje miasto.
"tam nic nie ma" - nie no, ja jestem. Poza tym, stąd wyjedziesz w większość polskich gór, ale nie wiem czy to ma dla Ciebie znaczenie. Ogólnie - jesteśmy trochę zacofani, ale takiego klimatu nie znalazłem nigdzie :)
Qrwa, zoftopowałem A co do PS3 - fajne, fajne, przynajmniej z tego co widzę. Okazji zagrać nie miałem, więc i nie mam się co rozpisywać.
Obecnie forum przegląda 218 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 218 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami