Z tego co opisujesz jest to fizyczne uszkodzenie napędu, więc nie wiem czy sposób wafla pomoże, ale jednak spróbuj.
@szczawik: zależy co dokładnie się stało, ale rzeczywiście w serwisach duzo kaza sobie placic
Wg. prawa pożyczanie jest nielegalne. Nawet, jeśli pożyczysz od kolegi oryginalną wersje programu, legalnie posiada go tylko twój kolega.
A co do pożyczania np. po złamaniu płytki - myślę, że nic w tym złego :/. Przecież to jest to samo co kopia zapasowa, a w chwili kupienia produktu, kupujemy także licencję, więc...
GTA1 zapoczątkowało moją pasję - pamiętam jak podziwiałem, że można ustawić kilkanaście samochodów i wszystkie zdetonować... (zresztą moja ulubione zajęcie w gta1 do dziś). Heh - to były czasy - jak wczasy, albo jak adidasy :P
eskejd: tez sciagnalem tego ripa, ale nie gra nie zafascynowala mnie na tyle, zeby kupowac oryginala
btw. mi JC smiga na radeonie 9550, co prawda nie na pelnych detalach, ale...
Just Cause ssie, drętwe misje, ewolucje się cały czas powtarzają (wyskocz na dach samochodu/dziub łódki - otwórz spadochron, koniec - tak cały czas) co do grafiki i fizyki nic nie mam, ale jak już powiedziałem w shoucie - graywalność w niczym nie ma sie do San Andreas...
Obecnie forum przegląda 225 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 225 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami