Dlaczego w gta sa jes tak: że albo spolszczenie albo samochody?? Jak nie mam spolszczenia to autka działają a jak mam to nie.....
Proszę o pomoc, bo chciałbym to i to.
rp: 4954 skąd: Bydzia love city
No więc tak
pirat czy oryginał to nie ważne musi być wersja 1.0 1.1 1.2 wszystko inne oprocz wersji 2.0
Byla historia z rockstar games ale to nie w tym temacie. Spolszczenie działa zawsze przynajmniej to od cenegi co ja mam.
A jeśli masz to wszystko to tak jak naprzyklad z rowerem classic cruiser gra przy ladownaiu sie wylacza i wyskakuje błąd.
Po prostu nie którzy przekombinowali coś a screeny są fajne.
I teraz sprawa dla kolegi co nie umie wgrywać samochodów ściągnij program gta car parking (robi wszystko podmienia dff i txd i carcols itd).
I to moim zdaniem tyle.
Jeśli moge to napisze że można zamknąć ten temat.
+++ EDIT (21.07.2008 14:11):
No więc tak
pirat czy oryginał to nie ważne musi być wersja 1.0 1.1 1.2 wszystko inne oprocz wersji 2.0
Byla historia z rockstar games ale to nie w tym temacie. Spolszczenie działa zawsze przynajmniej to od cenegi co ja mam.
A jeśli masz to wszystko to tak jak naprzyklad z rowerem classic cruiser gra przy ladownaiu sie wylacza i wyskakuje błąd.
Po prostu nie którzy przekombinowali coś a screeny są fajne.
I teraz sprawa dla kolegi co nie umie wgrywać samochodów ściągnij program gta car parking (robi wszystko podmienia dff i txd i carcols itd).
I to moim zdaniem tyle.
Jeśli moge to napisze że można zamknąć ten temat.