xkubaxx napisał: Start - > Uruchom - > cmd - > Format C: -> Enter
Bardzo inteligentna wypowiedź.
+++ EDIT (22.07.2008 14:48):
sznikers99 napisał: [quote=xkubaxx]Start - > Uruchom - > cmd - > Format C: -> Enter
Bardzo inteligentna wypowiedź.[/quote]
Są inne sposoby??
Bo na forum nikt nie zna odpowiedzi na mój problem.
+++ EDIT (23.07.2008 09:58):
Dobra jeśli ktoś ma ten sam problem co ja to niech ściągnie alcis saat gui frontend i niech working directory zaznaczy folder gta san andreas i tak samo folder z gra i nie potrzeba magii z saatem.
No więc tak
pirat czy oryginał to nie ważne musi być wersja 1.0 1.1 1.2 wszystko inne oprocz wersji 2.0
Byla historia z rockstar games ale to nie w tym temacie. Spolszczenie działa zawsze przynajmniej to od cenegi co ja mam.
A jeśli masz to wszystko to tak jak naprzyklad z rowerem classic cruiser gra przy ladownaiu sie wylacza i wyskakuje błąd.
Po prostu nie którzy przekombinowali coś a screeny są fajne.
I teraz sprawa dla kolegi co nie umie wgrywać samochodów ściągnij program gta car parking (robi wszystko podmienia dff i txd i carcols itd).
I to moim zdaniem tyle.
Jeśli moge to napisze że można zamknąć ten temat.
+++ EDIT (21.07.2008 14:11):
No więc tak
pirat czy oryginał to nie ważne musi być wersja 1.0 1.1 1.2 wszystko inne oprocz wersji 2.0
Byla historia z rockstar games ale to nie w tym temacie. Spolszczenie działa zawsze przynajmniej to od cenegi co ja mam.
A jeśli masz to wszystko to tak jak naprzyklad z rowerem classic cruiser gra przy ladownaiu sie wylacza i wyskakuje błąd.
Po prostu nie którzy przekombinowali coś a screeny są fajne.
I teraz sprawa dla kolegi co nie umie wgrywać samochodów ściągnij program gta car parking (robi wszystko podmienia dff i txd i carcols itd).
I to moim zdaniem tyle.
Jeśli moge to napisze że można zamknąć ten temat.
Witam wszystkim jestem w tych sprawach instalacji 'newbie' i potrzebuje waszej pomocy.
Problem jest taki saat tool sciagnalem i pliki saat_sfx saat_stream i gta_sa i 2 pliki ini
przenosze do folderow TEMP I folderu z gra. Potem trzeba bylo przez wiersz polecenia wpisac cd c:program files/rockstar games/gta san andreas
a potem saat_sfx -e itd. i po tym po kliknieciu enter pisze ze plik saat_sfx jako program niewykonywalny itd.
dlatego prosze was o pomoc korzystalem z poradnika z youtube (tego co na pulpicie jest fajne audi) i to nie pomoglo. Forum jest rozbudowane i nie moge znalezc tego tematu od innych uzytkownikow.