Przedstawiam Bayside RolePlay Server, nowy serwer do gry Role Play. Akcja toczyć się będzie w małym miasteczku Bayside Marina.
Tym razem jednak nie zagramy na Godfatherze! Piszemy własny mod od początku do końca! To tylko jedna z wielu nowości i niespodzianek!
Frakcje jakie oferujemy:
- Bayside Police Team
- Bayside Hospital
- Bayside News
- Office City ( szkółka jazdy, agencja rejestracji i ubezpieczeń pojazdów )
- frakcje RP tworzone przez najlepszych
Funkcje naszego moda:
- system kupowania domów oraz biznesów zsynchronizowany ze stroną WWW
- system samochodów zsynchronizowany ze stroną WWW
- możliwość zawarcia małżeństwa ( na innej podstawie niż w modzie The Godfather )
- przymus zarejestrowania samochodu i jego ubezpieczenia w Urzędzie Miasta
- przymus wyrobienia dowodu osobistego
Najlepsze frakcje RP zostaną oskryptowane.
Prace dla graczy - cywili:
- detektyw
- prawnik
- mechanik samochodowy
- diler narkotykowy
Dlaczego wybraliśmy Bayside Marina? Powód jest oczywisty. Nie przewidujemy 200 graczy na serwerze, dlatego utworzenie moda w dużej metropolii typu Los Santos było by zupełnie bezsensowne.
Oczywiście rejestracja kont na serwer odbywać się będzie przez stronę WWW. Aby uzyskać konto, trzeba będzie zdać 10-pytaniowy egzamin sprawdzający wiedzę o RP, przesłać aplikację postaci IC oraz krótki list OOC.
Dlaczego reklamujemy serwer, skoro jeszcze nie wystartował? Dlatego, że chcemy, aby każdy miał teraz szansę wkroczyć w świat RolePlay na naszym serwerze.
Blog oraz forum dyskusyjne są już otwarte. Wszelkich informacji zaczerpniecie właśnie na tych witrynach.
Przedstawiam nowy, całkiem inny serwer do gry Role Play. Nie będzie to polegało na odgrywaniu codziennego życia. Będzie to program, reality show w IC! Tego jeszcze nie było!
Na forum można złożyć podanie o udział w Castingu. Do 15 odcinków programu dostanie się 15 osób, codziennie jedna odpadnie.
15 dni, 15 odcinków, 15 zadań.
Akcja gry w jednym budynku Wielkiego Brata! Obowiązują wszystkie zasady gry Role Play! Administracja pracuje jako obsługa planu programu IC!
Takiego serwera jeszcze nie było!
Zarejestruj się już teraz na www.bigbrother-rp.pl i złóż podanie do Castingu. Im szybciej, tym lepiej!
Witam
Mam pytanie, czy ma ktoś lub zna link do strony gdzie mogę znaleźć Daewoo Nexia do SA. Widziałem ją w car packu, ale zajmował on 1.3 GB, a poza tym nie chcę podmieniać wszystkich samochodów.
Będę bardzo wdzięczny
Z początku jak zacząłem grać w Mafię 2, wydawała mi się ponura i smętna. Dopiero kiedy się rozkręciło i wgrałem dodatkowe auta, zaczęło mi się podobać!
No wiesz, od GTA1 nie mogłem się oderwać. Nie pamiętam, która to była część, ale chyba 2 część GTA1 gry, kiedy przechodziło się do innego miasta, a grę zaczynało się na takim ogródku, gdzie stał Jeep. Było super! Ale to nie temat o GTA1, więc jeszcze powiem coś na temat "dwójki". Na początku, kiedy zacząłem w nią grać zdenerwowałem się, że inni zaczęli kraść auta, którymi kierowałem. Ale te godziny jazdy i udawania realnego życia lub zadowolenie z misji zakończonej powodzeniem. Ah..
Zapraszam o wyrażania swoich opinii na temat drugiej części Grand Theft Auto.
Ja kiedy się do niej dorwałem, bardzo się cieszyłem. Można było wysiąść z radiowozu, a koguty migały. Jak małe dziecko ( no miałem wtedy przecież.. hmm.. nie pamiętam, ale malutko latek ). Całe szczęście, że w przeciwieństwie do GTA 1 miałem już kartę graficzną i było kolorowo!
Przedstawiam forum - Centrum Role Play, które jest następcą nieistniejącego już Centrum - Polish Role Play. Serdecznie zapraszam do rejestracji i wspólnych dyskusji.
Forum istnieje 2 dni, także narazie nie ma zbyt dużo członków. Proszę o komentarze.
Moim zdaniem trzeba kupić kartę dźwiękową lub wgrać sterowniki. Bo dźwięk można jedynie wyłącząć, ale jak już jesteś w grze, więc chyba nie masz wyjścia
Obecnie forum przegląda 272 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 272 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami