Zapraszam wszystkich do rozmowy na temat nadciągającej premiery Grand Theft Auto IV.
UWAGA!Jeśli chcesz zamieścić informację, która zdradza fragmenty fabuły z gry lub szczegóły z rozgrywki koniecznie umieść ją pomiędzy znacznikami BB [spoiler ] oraz [/ spoiler]. Ukryje to ją przed osobami, które same chcą odkrywać Liberty City. Uszanuj ich wolę.
Nie publikuj także obrazków z gry - zamieszczaj jedynie linki poprzedzone tagiem [SPOILER].
Dziękuję.
Po premierze gry pojawi się nowy wątek dla wszystkich, którzy będą chcieli podzielić się pierwszymi wrażeniami. Otwarte zostaną również nowe subfora tematyczne.
No więc zadam pierwsze pytanie: czy podoba Wam się celownik gry? SPOILER!Ja się bardzo cieszę, że nie jest on już automatyczny, jak to miało miejsce w poprzednich odsłonach serii. Trochę mi on przypomina wskaźnik myszy podczas ładowania na Vista'cie, ale może to tylko takie wrażenie przez tą YouTube'ową jakość.
Co wy o tym myślicie?
Fakt, ludzie psioczą, ale na co? Jedynie na grafikę i na framerate, który spada przy zadymie. Co za społeczeństwo, powinni jeszcze podziękować, że mają grę przed premierą :)
każdy ma swoje zdanie o grze, ja mam takie, że gra mi się podoba, jaczomb z tym, że gra jest lipna to trochę przesadziłeś, owszem, ma wady (niestety każda gra ma jakieś wady, IV także) ale to nieznaczy, że gra w ogóle jest do du**. Ja tam nie opieram się na opinii innych ludzi, jak zagram (kto wie, może wyjdzie na Pieca), to ją ocenię.
btw. tytuł tematu kojarzy mi się z piosenką o tym samym tytule zespołu Europe
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
no grafika nie zjada neuronów, chociaż to *** wie - filmikom kręconym w półmroku kamerką z komórki nie ma co wierzyc. co mi się nie podoba? SPOILER!1) to co lazlow - fizyka jazdy na motorze z filmiku, 2) strasznie mało przechodniów, a miało być zyjace miasto 3) drobne niedopracowania w grafice, tj. drzewa, latarnie - ale jak juz wspominalem na hd'eku musi to wygladac duzo lepiej, wiec mysle, ze grafika koniec końców wyda się wszystkim ***iaszcza
Cytat: btw. tytuł tematu kojarzy mi się z piosenką o tym samym tytule zespołu Europe
NO SHIT!
Ja bym ten temat nazwał "countdown to infinite crisis". Ale wtedy by pewnie nawiązania nie skumał nikt.
Nie oglądałem tych filmików, poczekam, aż będę mógł sobie sprawić konsolę (co pewnie nastąpi prędzej, niż później) i wtedy się wszystkiego dowiem. Zupełnie, jak z SA - od któregoś momentu nie czytałem już żadnych info i nie oglądałem filmików, więc później, przy premierze PC, bawiłem się 2x lepiej od kumpli, którzy wszystkie solucje i ciekawostki wynaleźli na necie ^^
jezu, jezu jezu. wlasnie ogladem gameplay na IGN. nosz w ***e, to bedzie gra roku. bez watpienia, nawet jak wy piraci marudzicie. mmm... jeszcze 2/3 dni i bede pykał i nigdy juz mnie nie zobaczycie :P
Obecnie forum przegląda 299 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 299 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami