Taa.. pewnie myslicie ze o GTA, ale sie mylicie . Jest to site o NFS, a nazywa sie Need For Speed: Center Garage. Dzisiaj weszla V5 (numer wersji strony) całkowicie nowy lay. Dodatkowe funkcje (przynajmnije dla adminow :P) Oceniajcie
PS. System mój, wiec nie zgrzedzic ze sciagany i darmowy itd.
rp: 21709 skąd: Warszawa
Hmz... Widziałem wcześniej, jeszcze starszą wersję, nawet chciałem dać autko do garażu, ale nie gram już w NFS'a. ;)
A stronka bardzo ładna, nie ma się tak naprawdę do czego czepić (choć z drugiej strony nie przyglądałem się szczegółowo :D). Naprawdę, jest bardzo fajno!
A tak BTW: co się stało z Casatim? Bo gdzieś zniknął i się do mnie nie odzywa. ;(
Casati nie ma neta :(, u nas tez nie bywa. Raz wszedl napisal tyle ze neta nie ma i wyszedl. Cos mu w budynku robia i dlatego :(. Jak go nie ma to tak nudno na stronie :(
PsYcHoll napisał: Jeśli chodzi o lay... jest tak jak GTG... oryginalny, niepowtarzalny i co najlepsze... bardzo ładny kolorystycznie...
hmz...to chyba czas na kogos kto nie bedzie taki mily w ocenie ;>
lay nie jest az taki ojojoj jaki odjazd - jak to mowi psycholl, ale nie jest jakis tez totalnie zly. na samej gorze, nad topem taki pasek troszke za bardzo mi przypomina ten na _r ;DDD co do reszty ok tylko nick hzl mnie denerwuje bo mi mryga, i porobiliscie sobie wszyscy obrazki i to jakies nieczytelne sie robi.
poza tym ten frajerek przemyslowycostam ma zle kolory w nicku i ciezko to w ogole odczytac ;-o
ogolnie moze byc, ale cos mi ten csm zajezdza sklejeniem wlasnego z jportalu ;>>>
never mind
nie jest zle, ale za duzo jakis odblaskow etc. o/
7/10 ? ;o
@falek: To że _R ma niezly system nie znaczy zeby wszystkich odrazu zjezdzac. Nie jest to sklejka jportala. Wszystko jest inne od srodka, chociaz z zewnatrz go przypomina. (bylo mi wygodniej :P), i prosze nie obrażac mego systemu o sklejke jp (jp = wielkie gowno), Tak Times gdzieniegdzie się zdaża ale ja od laya nie jesem. Zapytajcie hzl_91 , jest waszym userem tez :P. Ale i tak dziękuje ze nie jest to 1/10, chociaz na innych site sa inne oceny (ale na _R, to tylko zjedzaja)
PS. ZSYP - tyle ze tu sa nooby, ktorzy uzywaja jp xD, wiec sie nie dziwcie. Tylko jeden sie znalazl madry i spytal sie o system :P (ale ocenil na 9/10)
falek jak bym miał ci pokazać ile stron ma taki masek nad logiem jak gtar_ to by ci transferu na necie brakło. A co do mpojego migającego nicka też mnie denerwóje, ale nie mma czasu zrobić sobie nowy :P
no więc tak:
+ lay:
przeszkadza mi podkreślnienie linków i zbyt często używany - obie te sprawy zmniejszaja czytelnosc strony. kolejna rzecza do ktorej sie przyczepie beda naglowki tabel. czy czcionka na nich nie mogla by byc taka, jak przy nagłówku 'reklama' [patrz screen]
pozatym odnośnie lay'a jeszcze według mnie top jest dość ubogi, a biały text w menu trocha za mocno razi w oczy... i to by bylo tyle, co do uwag na temat lay'a
- CMS:
razi to, ze nieukryty jest link do panelu admina po zalogowaniu. pozatym większych zastrzeżeń brak...
-----------
mocne strony:
+ oryginalny desing
+ centrum garażów userów
+ własny CMS
słabe strony:
- ciut nieczytelny lay
- czasami wkrada się Times New Roman
-------------
ocana:
+ lay: 5-/6
+ CMS: 5/6
+ przyjazność: 4+/6
+ ogólne wrażenie: 6-/6
i ocena ogólna:
5/6
gratki :]
[skala ocen:
1 = nagannie
2 = słabo
3 = poprawnie
4 = dobrze
5 = bardzo dobrze
6 = wybitnie]
pozdrawiam i życze sukcesów w jeszcze większym odpicowaniu stronki :]
dj_link napisał: no więc tak:
+ lay:
przeszkadza mi podkreślnienie linków i zbyt często używany - obie te sprawy zmniejszaja czytelnosc strony. kolejna rzecza do ktorej sie przyczepie beda naglowki tabel. czy czcionka na nich nie mogla by byc taka, jak przy nagłówku 'reklama' [patrz screen]
podstawowy theme i niezablokowany pasek narzedzi :S omg xD
Obecnie forum przegląda 160 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 160 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami