Chciałbym was zaprosić na niedawno otwarte (nieoficjalnie to kupa czasu minęła od otwarcia) Forum na którym rozwijamy niektóre tematy na blogu o którym kiedyś pisałem...
Proszę was o zarejestrowanie się, oraz o pozakładanie tematów.
rp: 18079 skąd: Vice City
Odradzam fora.pl i phpbb...
Załatw sobie jakiś choćby darmowy hosting z php4 i mysql i wgraj jPortala, albo phpbb by przemo...
Co do stylu... widziałem lepsze już
A, i nie zmieniaj nazw... blogu z Onetu, czy Blox`a oraz z innych portali NIGDY nie zmienisz tak, aby wyglądały one jak serwis...
PsYcHoll napisał: Co do stylu... widziałem lepsze już
A, i nie zmieniaj nazw... blogu z Onetu, czy Blox`a oraz z innych portali NIGDY nie zmienisz tak, aby wyglądały one jak serwis...
Wiem o tym... a i dzięki za wyrażenie tego co o tym myslicie
a ble, ble, ble forum ma powalający liczbę userów i postów, a do tego te Z Archiwum X gdzieś widziałem na Polskim 4um o GTA ;/
cudzy lay jeszcze bardziej podkręca to forum...
nie chce mi się już teraz szukać, ale gdzieś na tym forum pisałem, że polska scena GTA jest już przeładowane różnymi forami i bezsensowne jest zakładanie nowych...
a to całe GTAUsers - to po prostu kupa.
1)forum na fora.pl z czyimś skinem - pf...nawet loga nie macie własnego.
2) blog.onet.pl - ...nie ma zadnego loga ;o
jak mówił hapeka - żenujące.
Cytat: "nie chce mi się już teraz szukać, ale gdzieś na tym forum pisałem, że polska scena GTA jest już przeładowane różnymi forami i bezsensowne jest zakładanie nowych..."
kurde wszyscy to mówią, schowajcie sie.
mają się schować ci, którzy tak twierdzą?pf...
ja mam takie samo zdanie jak dj_link. I się nikt nie schowa, bo to jest racja.
Obecnie forum przegląda 151 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 151 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami