Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:44
· GTAthegame · Forum · Inter Global Films
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
[FILM] Poor Milioners
hubeX napisany: 12.10.2007 07:58 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5331
Poor Milioners - Wydaje mi się ,że śmieszny film typu AKCJA - komedia.Odcinek 1 jest pierwszym moim takiego rodzaju filmu w sa-mp ,dlatego wyszedł kiczowato.Chciałem jeszcze raz go montować ,ale nieszczęśliwy zbieg okoliczności spowodował format dysku ,więc musi zostać taki jaki jest.Myślę ,że odc.2 wyszedł już lepiej ,więcej camhacka i montażu (nie wiem czy dodawanie napisów w Vegasie można nazwać montażem.)

Proszę o ostre oceny i wytykanie czego się tylko da ,bo chce naprawić błędy ,by nie robić ich w następnych odcinkach.

Odc.1 (17 min) (Tandetny nieco)

[Google Video] http://tnij.org/pmodc.1

Odc.2 (6 min)

[YouTube] http://tnij.org/pmodc.2

[FileFront] http://tnij.org/pm2down

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
metzen napisany: 12.10.2007 14:01 Link Do Tego Posta
Operacja Panda

rp: 17319
Motherfucker! Sam uzyles bbcode, czy jakis mod poprawil?
Jesli sam, to ja juz podwyzszam ocene filmu. Zedytuje jak zobacze.
No i oczywiscie zrób coś z tym tytulem. mix języków fajny, ale nie róbmy jaj.

pierwszy ep:

em, ok. To było słabe. Drina pogonił drin, kamerzysta był na chorobowym, wiec zatrudnili jakiegos studenta, gość od scenariusza (nie mylić ze scenarzystą... w tym przypadku) naogladal sie za duzo amerykanskich filmow. Albo machinim z gta. Albo jednych i drugich.
Audio z poczatku robi nadzieje, ale jak pozniej slysze polski hh i radio z gry...

Nonsensy logiczne, dluzyzny i cos jeszcze mi nie pasowalo.

drugiego nie zapuszczam na razie, niech ktos napisze, ze warto. po co mam sie sam narazac.

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
adikko napisany: 12.10.2007 15:51 Link Do Tego Posta
:)

rp: 14386
Nie no! Filmik fajny, a szczególnie cz. 2. mam nadzieję, że dogracie część 3. :)

eagle napisany: 12.10.2007 18:16 Link Do Tego Posta
hustler

rp: 10611
a ja mam nadzieję, że zrobicie coś z tą muzyką.
Róbcie dalej, poprawiajcie blędy to w końcu może wyjdzie coś ***istego :)

Ryder_pl napisany: 13.10.2007 09:21 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6335
Oglądałem pierwszy odcinek i już mi się nie chciało drugiego. A, i moja rada - "w filmir nie chodzi o długość, a o jakość". Jakby powycinać tą dłużyznę, jak np. idzie kupić auto i wchodzi do sklepu przez minute. Albo pościg na początku. Wogóle nie było widać drugiego uciekającego auta. Można by było powycinać niektóre sceny, żeby nie przynudzał. Ale w niektórych miejscach fajny. I pomyśl przy montażu filmu o tym.

hubeX napisany: 14.10.2007 04:42 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5331
A widzisz Ryder! Chyba większość błędów jak nie wszystkie , które podałeś w odc.2 są poprawione.

kamil200 napisany: 14.10.2007 11:43 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5548
optymalna długość filmu (odcinka serialu) to jakieś 10 minut. na siodmej minucie juz mi sie zieeeewa do 10 jeszcze dociagne, a gdzie tam 18 czy 20 ;p

+++ EDIT (14.10.2007 11:44):

ale ogolnie 6+/10 srednia z dwoch odcinkow

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:44
·
Obecnie forum przegląda 288 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 288 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies