Poor Milioners - Wydaje mi się ,że śmieszny film typu AKCJA - komedia.Odcinek 1 jest pierwszym moim takiego rodzaju filmu w sa-mp ,dlatego wyszedł kiczowato.Chciałem jeszcze raz go montować ,ale nieszczęśliwy zbieg okoliczności spowodował format dysku ,więc musi zostać taki jaki jest.Myślę ,że odc.2 wyszedł już lepiej ,więcej camhacka i montażu (nie wiem czy dodawanie napisów w Vegasie można nazwać montażem.)
Proszę o ostre oceny i wytykanie czego się tylko da ,bo chce naprawić błędy ,by nie robić ich w następnych odcinkach.
Motherfucker! Sam uzyles bbcode, czy jakis mod poprawil?
Jesli sam, to ja juz podwyzszam ocene filmu. Zedytuje jak zobacze.
No i oczywiscie zrób coś z tym tytulem. mix języków fajny, ale nie róbmy jaj.
pierwszy ep:
em, ok. To było słabe. Drina pogonił drin, kamerzysta był na chorobowym, wiec zatrudnili jakiegos studenta, gość od scenariusza (nie mylić ze scenarzystą... w tym przypadku) naogladal sie za duzo amerykanskich filmow. Albo machinim z gta. Albo jednych i drugich.
Audio z poczatku robi nadzieje, ale jak pozniej slysze polski hh i radio z gry...
Nonsensy logiczne, dluzyzny i cos jeszcze mi nie pasowalo.
drugiego nie zapuszczam na razie, niech ktos napisze, ze warto. po co mam sie sam narazac.
Oglądałem pierwszy odcinek i już mi się nie chciało drugiego. A, i moja rada - "w filmir nie chodzi o długość, a o jakość". Jakby powycinać tą dłużyznę, jak np. idzie kupić auto i wchodzi do sklepu przez minute. Albo pościg na początku. Wogóle nie było widać drugiego uciekającego auta. Można by było powycinać niektóre sceny, żeby nie przynudzał. Ale w niektórych miejscach fajny. I pomyśl przy montażu filmu o tym.
Obecnie forum przegląda 288 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 288 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami