rp: 5298 skąd: Los Santos
Siemka wszystkim!Otóż mam problem z nagraniem filmu!Nagrywam przez program fraps!Tylko robie pojedyncze filmy teraz mam problem z sklejeniem ich w jednen film!Prosze o pomoc!
skleić możesz za pomocą programu Windows Movie Maker (dobry program dla początkujących i po polsku)
C:\Program Files\Movie Maker\moviemk
jeżeli masz XP lub Vista to tam będzie.
Jak znajdziesz to raczej nie będzie po polsku. Zawsze na necie są jakieś spolszczenia ale do niewielu programów. Może nie wchodzić do Movie makera bo format nie jest .wmv. Pozdro
Ulead Video Studio jest o podobnej formule co WMM, spolszczenie też kiedyś widziałem. I nie musisz włazić na P2P, na www.ulead.com jest 30-dniowy trial, który mi kiedyś spokojnie wystarczył na zrobienie całego filmu od początku do końca. Pobierz triala i spolszczenia na Googlach poszukaj. Jak tam Ci będzie wyskakiwał błąd, to wina pliku, ale wątpliwe. WMM jest po prostu tak ograniczony, że często mu odwala. :f
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
jak coś nowego bedziesz nagrywał to wyłacz hud i radar. A przyczyna niedziłania filmików z frapsa na wmm to to że kodowanie filmów avi we frapsie jest jakieś dziwne i czestko zawiesza się winamp lub wmp gdy takowy urywek ogladasz