Rzyuka napisał: eskejd, moglbys podac stronke zawierajaca instrukcje dotyczaca wyswietlania programu telewizyjnego na pulpicie?
www.samurize.com - na tej stronie jest do sciagniecia gotowy config, ktory pokazuje program tv na pulpicie, a co do instrukcji to hmm
1 Sciagasz program Samurize
2 Sciagasz config z programem tv
3 Uruchamiasz Samurize i wybierasz wczesniej wgrany config
natomiast troszke inaczej jest z info o systemie, bo trzeba sie sporo narobic, zeby to wygladalo tak jak u mnie :>
dzieki wielkie, zaraz zobacze co i jak... a co do info o systemie - akurat na tym mi nie zalezy, a wrecz przeciwnie, nawet gdybym mial mozliwosc wgrania takiego bajeru od reki i tak bym nie skorzystal ;p
mam do ciebie jeszcze jedno pytanie, eskejdzie... wyswietlanie programu tv dziala, tylko ze czasem jakby cofalo sie w czasie lub pokazywalo bledne informacje. zastanawiam sie wiec czy to bug czy cos zle zrobilem. przy standardowych kanalach (tvp1, tvp2) tez wystepuje cos takiego...
zszedles z tematu, mogles mi to powiedziec na ircu, pw albo na gg a nie nabijac w zlym do tego temacie ;d
a i zeby nie bylo kompletnego offtopu, powiem ci, willy, ze nawet najmlodsze dzieci wiedza ze do pracy, obslugi multimediow i gier, a takze do patrzenia sie w pulpit najlepiej nadaje sie ms dos
Cytat: natomiast w Linuksie otwartość, OpenGLowy pulpit, łatwiejszy dostęp do nowego i przede wszystkim DARMOWEGO softu.
Ee.. Ale Aqua oparta jest o PDF, a do wyświetlania okien używa Quartz Extreme, czyli nie CPU (jak np. Windows), a GPU, co zwiększa wydajność jednocześnie mniej obciążając komputer.
Mówiąc łatwiejszy dostęp masz pewnie na myśli repozytoria. Jasne. Fakt. Jednak pod Linuksa nie ma nawet połowy tak świetnych aplikacji, jak ma OS X Do zdobycia na MacUpdate lub VersionTrackerze ;)
Obecnie forum przegląda 132 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 132 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami