Stworzyłem lay "na krześle" :P. To mój pierwszy, więc ***any w kosmos nie będzie. Ale oceniać.
EDIT: Wiem, wiem teraz zauważyłem... Popełniłem błąd "serwis o grahc kopmuteorywch" ale oceniajcie tak jakby było dobrze napisane. A popełniłem ten błą, bo naprawdę nie mogę sie do nowej klawiwatury przyzwyczaić
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
przenoszę do GangstaArtz - wybieraj fora precyzyjniej :)
a lay (oceniając, że jest to Twój pierwszy) nie jest taki zły. No, w każdym razie musisz pracować i jeszcze wiele się nauczyć, ale to przyjdzie z czasem - jeżeli oczywiście będą chęci :).
do dupy, błędy są, poza tym nie wiem jak ktoś kto będzie ciął laya zrobi ci stroke, czy rozmazane cienie pod tekstem. Żeby tworzyć lay-outy, musisz mieć pojęcie o tworzeniu stron. Co możesz robić a co nie. Chyba, że strona to ma być jeden, wielki obrazek.
lazlow, ty naprawdę jesteś tempy (za przeproszeniem) mówię, że mi się mylą klawisze (nie że mają inna pozycję). Nad drugim się postaram i poczytam parę tutoriali :). Pewnie waś dziwi dlaczego go tu zamieściłem. Bo chciałem zobaczyć waszą ocenę. Teraz już wiem, że w drugi będzie trzebva włożyć więcej pracy.
No, to jak takie błędy są nie ważne to strona powinna się nazywać "Gemj-Pedzj.ÓkÓ.zsrr". Jak ma być porządna strona i ładny lay to błędów ma nie być(nawet jeśli to tylko projekt). Wyobrażasz sobie jakby na onecie zatrudnili jakiegoś 10 letniego chłopca, który miałby pisać newsy. Największą rzeczą jaka mnie rozbawiła jest to napis pod głównym adresem strony(taki błąd popełnić to skandal).
ryder_pl a czy ja mówiłem coś, że masz 10 lat? Dawałem tylko przykład. Poza tym skoro tak ciężko pisać Ci na tej klawiaturze to zawsze możesz pisać wolniej, albo pisać szybko i poprawić błędy przed obróbką.
Tak jak większość za przeproszeniem do dupy ;x.
Logo rozmazane, te napisy nad logiem do dupy.
Newsletter, nie wiem po co to zrobiłeś w ogóle nie pasuje do reszty, tak jak i "Wasz Banner"
Poczytaj tutki jak kolega wyżej napisał :P