Jak myslicie, czy R* pozostanie przy tradycji i zostawi wszystkie mapki i hudy tak jak byly, czy moze bedzie jakies rewolucyjne rozwiazanie? A moze Niko do tego wszystkiego wykorzysta komórkę, może wszystko tym razem będzie się znajdować w tym jakże przydatnym urządzeniu? Jakie wg. was nowe elementy (typu mapa, hud) powinny się pojawić w IV ?
rp: 8322 skąd: England
Lazlow - chyba sagi xD (nie zapominajmy o trzech handheldach... i możliwym czwartym)...
Ja się spodziewam komórka = PDA (tylko poza małą mapką i czasem xD)... może w komórce będzie prognoza pogody na najbliższe 24h albo coś ;p Jeszcze fajnie by było jakby zrobili jednak mapę (nie całą, ale większy kawałek) tak jak w Mafii, czyli pokazywaną poprzez naciśnięcie jednego klawisza i chowaną przy jego puszczeniu... tylko nie prześwitującą... :)
ta, w mafii mapa byla mistrzowska... zreszta tak jak wszystko ;p a tak w ogole co to jest PDA?;d nic mi taki skrot nie mowi... wlasciwie to nie ma dla mnie wielkiej roznicy czy hudy itd poostana te same czy moze zmienia je na nowe, wazne zeby grywalnosc byla dobra ;p
Będą nowe Hudy i mapka, oby w tym samym miejscu (lepszego chyba nie ma)
I oczywiście pasek życia zamiast liczb (wielki błąd zrobiło R*, zamiast pasku życia w GTA:A zrobili cyferki :c, i zamiast normalnej mapki takiej jak w SA zrobili taką jak w GAT3)
Obecnie forum przegląda 187 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 187 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami