* Twój skrypt jest niezopytmalizowany i przekracza maksymalny dopuszczalny czas obsługi,
* Twój skrypt nie ma poprawnych praw, tj. prawa pliku są inne niż 0644 lub 0444,
* serwer jest przeciążony.
Jeżeli błąd będzie się powtarzał prosimy o kontakt z pomocą techniczną.
Bruder napisał: mi sie tylko takie cos pokazuje :
Błąd 500
Wystąpił błąd podczas przetwarzania skryptu.
Prawdopodobnie:
* Twój skrypt jest niezopytmalizowany i przekracza maksymalny dopuszczalny czas obsługi,
* Twój skrypt nie ma poprawnych praw, tj. prawa pliku są inne niż 0644 lub 0444,
* serwer jest przeciążony.
Jeżeli błąd będzie się powtarzał prosimy o kontakt z pomocą techniczną.
Powrót
Odśwież co jakiś czas bo YOYO.pl serwer ich coś szwankuje dziś
Po pierwsze - tylko nie yoyo.pl !!!!!!!!!!!!!!
Po drugie - nie lepiej współpracować z jakąś większą stroną, robienie nowych to przereklamowany pomysł. Oczywiście jezeli uwazasz, ze dasz rade to bedzie ok.
I jak masz zamiar robic strone oparta na php-fusion czy cos w tym stylu to moja rada z góry, daj se siana. Wiem co mówie bo sam tego doświadczylem. Nie ze stroną o GTA ale o innej tematyce...
Jeśli robisz swój skrypt to powodzenia, i zmień serwer bo yoyo to zly pomysl.
Dobra, otworzyła mi sie wreszcie strona i co ujzalem? zal.pl :x po pierwsze jPortal, ktory ma tyle dziur ze bez zadnego programu mozna sie dostac do PA A po drugie grafa to jeszcze wieksze dno... Daj se siana.
rp: 18079 skąd: Vice City
Nie daję tej stronie długiego żywotu; szczególnie iż z panującymi na scenie wielkimi portalami o GTA raczej nie będzie miała szans ta strona.
Wiem to z własnych doświadczeń - swoją stronę o GTA zamknęłem ledwo rok po uruchomieniu.
Nie no ja osobiście wole php-f bo ten jp jest tak okrutny, że szkoda gadać ! A co do laya ja osobiście bym tam troche poprawił a logo to już w paincie bym lepsze zrobił : O
Obecnie forum przegląda 156 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 156 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami