Ja mam wielką nadzieje na odrobinę miasta, możliwości i bohatera, no i oczywiście muzyki. Szczerze mówiąc trudno jest przewidzieć co to dokładnie będzie bo IV ma być zupełną nowością więc póki co możemy sobie pogdybać.
Jak już powiedziałem nie ma się raczej na co napalać. Nawet jeśli zobaczymy jakiegoś gościa to skąd wiadomo, że to główny bohater ;p pewnie pokażą tylko fragment cutscenki tak jak to było w przypadku L.A. Noire.
rp: 21709 skąd: Warszawa
sdr napisał: Jak już powiedziałem nie ma się raczej na co napalać. Nawet jeśli zobaczymy jakiegoś gościa to skąd wiadomo, że to główny bohater ;p pewnie pokażą tylko fragment cutscenki tak jak to było w przypadku L.A. Noire.
Nie zgadzam się. To jest GTA IV, a nie niszowe L.A. Noire. Cały świat konsolowy czeka na ten filmik, więc wątpię, żeby to była tylko cut-scenka.
Właśnie, pierwszy trailer zapewne niewiele na wyjaśni, bardziej da nam do myślenia i powody do kolejnych domysłów. Nie ma mowy, żeby pojawił się narrator mówiący co i jak, dobrze będzie jeśli to będzie trwało około minuty w ogóle.
razem z trailerem dadzą pewnie kilka screenów i bardzo mało informacji ale graficznie możemy się spodziewać czegoś a'la LA Noire chyba że R* nas zaskoczy...
Ahh, lothroniku, co z tego, że czeka na ten shit cały świat? Nie znasz Rockstar Games? Pewnie odwalą reklamówkę, na której będzie więcej napisów, niż obrazu.
rp: 21285 skąd: Warszawa
co pokażą w trailerze GTA IV ?? na pewno kawałek miasta, bohatera, może kawałek wprowadzenia do fabuły... może jakieś zupełne nowości; tak jak w SA koszykówka, to w czwórce np. wspinianie po górach... pożyjemy, zobaczymy...
------
Wierzba... jaki zbieg okoliczności avków... ;P
Wiecie co zwróciło moją uwagę w początku reklamy „Coca-coli” ten facet jedzie autem i w tedy jest taka mapka jest dokładnie taka sama jak w gta. A na google video widziałem tą reklamę opisaną jako gta4 myślicie że to morze być jakoś związane.
ziemia95 napisał: Wiecie co zwróciło moją uwagę w początku reklamy „Coca-coli” ten facet jedzie autem i w tedy jest taka mapka jest dokładnie taka sama jak w gta. A na google video widziałem tą reklamę opisaną jako gta4 myślicie że to morze być jakoś związane.
No, to jest bardzo mocno związane. GTA było inspiracją dla twórców tej reklamy, mój drogi Sherlocku.