rp: 8322 skąd: England
pierwszy stunt niezły tylko stunty, które kończą się zniszczeniami samochodów są trochę mało pro... no i muzyka taka kiepskawa...
drugi filmik jest... pie*dolnięty... wtfit? nie podoba mi się ani sposób zrobienia, ani już tym bardziej przesłanie... lepiej nie rób więcej takiego s**tu
Pierwszy film: no, coraz lepiej, kilka niezłych stuntów, no i jak pisał PM, to te z dachowaniem itp. to do dupy, muza jest źle dopasowana i brak sensownego tytułu.
Drugi film: nie wiem, po co go kręciłeś, muza to w sumie o policji, ale mogło być coś o tych panach po angielsku, i nie wiem co tam robi okładka jakiegoś tam filmu.
Stunt: Jest coraz lepiej, ale nadal występują błędy. Po pierwsze polski hip-hop, poszukaj coś w rodzaju rock/metal, polecam TO RADIO. Stunty też są lepsze, przy najmniej w większości. Wykorzystałeś przejścia, których nie było w poprzednich filmach za to plus. Brak jest dopasowania tła do muzyki.
Film, a raczej teledysk: Gdyby nie tyle błędów ile tam wypatrzyłem nie było by źle. Po pierwsze zły tytuł. Miejscami HUD i mapka. Mogłeś użyć CamHack'a. Muzyka na końcu się urywa- brak ściszenia.
Obecnie forum przegląda 175 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 175 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami