rp: 5593 skąd: Kraków
Ema
Kiedyś buszowałem po youtobe i znalazlem dość fajną serie filmików:)
Oglądnijcie i powiedzcie jak Wam się podobają. Dodam, że filmiki są autorstwa Toreno.
Kolejny film, który próbuje udowodnić, że gdy w filmie są przekleństwa, to musi być śmieszny. Pierwszą część obejrzałem i raz nawet się uśmiałem, ale w drugiej części to obejrzałem tylko do intra. Dalej nie chciało mi się oglądać.
pewnie z czasów, kiedy chuk norris był kul. 1 część mnie rozwaliła, jak mówil że zlikwiduje dilerów. nagle podjeżdza ten wóz i ich rozjeżdza xD ale miałem zlewe. całkiem fajny film
rp: 8322 skąd: England
Nie spodziewałem się, że mi się spodoba... a jednak :O Fajne jest to używanie filmików z gry... no i dobrze, że jest jakaś tam fabuła... Chociaż nie jest to filmik (1 cz. jak narazie) do oglądania więcej niż raz...
PS. Ale dalej czekam na JJ3 :O
Obejrzalem jeszcze część drugą i trzecią i wbrew temu, co powiedziałem, to teraz mi się nawet spodobało, przy kilu fragmentów się uśmiałem.
Ten koleś nakręcił także inny film - Day of Ridding, też fajny nawet, podobe do Wacława: część pierwsza część druga
Obecnie forum przegląda 173 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 173 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami