rp: 5593 skąd: Kraków
Ema
Tak sobie dzisiaj razem z Dahusem pomyśleliśmy, że można by było zrobić taka jedna fotke z all członkami klanu. NA fotce ustawienie klanowiczy było by podobne jak na meczach piłkarskich tzn: jedni stoja a drudzy klęczą przed nimi trzymając i mierząc MP5.
MOglibyśmy to zrobić przed lub po jakimś treningu, miejscówka także jest do ustalenia, wiec prosze wypowiadajcie sie co o tym sądzicie :> i podawajcie np screeny miejsc w których można by było zrobić te fotke jak i skiny w jakich byśmy pozowali :P
No to ja zaczne:
1. Miejsce
Skin: Skin Groove, Niggaz, Gangstaz
2. Miejsce
Skin: łysy farmer bez podkoszulka i z słomka w buzi
Wybrzeże na północ od SF - ***ista panorama, najładniejszy widoczek w grze imo.
Pomysł nie taki zły w sumie, ale każdy by musiał wybrać włąsnego skina jakiegoś, bo inaczej nie ma sensu robienia zdjecia 20 czarnuchow w białych bluzach ; D
to dawajcie screeny tych miejscówek i pozniej zadecydujemy które najwłaściwsze a co do skinów to każdy swój ulubiony - to dobry pomysl :P mi sie tez podoba widok z okolic MCH ta nieokiełznana dzika przyroda, można by tam gdzie kiedyś była sniperka na szitach na takiej górze co jest szopa.
cóż za spontaniczność:D musielibyśmy sie kiedyś umówic i poszukać miejscówki ale narazie dawajcie screeny+ opis i bedziemy oceniać która jest lepsza itd..
a ja bym dał skyscraper w LS. O tia. Pomaranczowe niebo, akażdy by wybrał innego skinka :P nie przesadzajmy, przecież jest dużo modeli w SA. I zawsze jeszcze można jakieś ściągnąć, ale wtedy każdy by musiał sobie go ściągnąć, żeby grauo :/
Ale moglibyśmy tą fotke zrobić po jakimś mile zakończonym treningu ale ostatnio treningi nie kończą sie mile....ale to napewno sie zakończy i będzie wkońcu miła atmosfera
nom co do miejsca sie zgadzam, skiny tez każdy niech swoje ulubione weźmie, ale po co tommy ma robic nowa mapka jak przecierz na landgrabie mozna było by to zrobic:> a do czasu to dobry pomysl z tym tygodniowym wyprzedzeniem ale to Loth musi się wypowiedzieć i powiedzieć termin i czy sie wogóle zgadza ;p :>