Widze że nie posłuchałeś moich rad, których ci udzieliłem w poprzednim filmie. Nadal jest okropne, niebieskie tło typowe dla WMM. Tytuł do kitu. Zmień tło i animacje napisów na początku, wtedy film będzie lepiej wyglądał. Nadal jest napis REPLAY, który bardzo łatwo można usunąć. KLIK Nie pamiętam jak była muzyka w poprzednim twoim filmie, ale w tym średnio pasuje. Akcja filmu jest trochę za wolna, staraj dopasować się muzykę do tła. Używaj przejść, bo prawie zawsze były przeskoki z jednej na drugą scenę. Zauważyłem też zmianę kamery podczas skoków. Tricki na tym samym poziomie co w poprzednim filmie, tylko niepotrzebnie używałeś gruchotów to stuntów, zamiast nich mogłeś dać więcej nrg-500 i samochodów, no i te samoloty i czołgi niepotrzebne. Napisy na końcu trwają za długo.
Poświęcaj więcej czasu na robienie filmu, poczytaj poradniki KLIK i oglądnij jakieś porządne stuntfilmy. Mam nadzieje że teraz mnie posłuchasz i twój następny film będzie lepszy.
LOL. Stunty w sumie trzymają taki sam poziom, muza lepsza, ale kilka stuntów to porażka. I te samoloty i czołg na końcu nie potrzebne. I ta nazwa filmu. Kupa.
Tak filmik jest głownie o stuntach. zrobbiłem następny filmik usunołep napis replay, usunołem niebieskie tło i czcionke napisu, są przejscia i chyba stunty lepsze.
Obecnie forum przegląda 169 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 169 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami