Taki amatorski film o stuntach stworzony przez parę osób z mojego byłego clanu. Ja jestem z moim starym nickiem [2Fast4U]Krzycho. Zapraszam do oceniania :D
GoldDenton za wcześnie dałeś link, jak wrzucasz na YT to musisz poczekać kilka minut.
Zapewne graliście na swoim serwerze, więc poprzez PAWNO mogliście wyłączyć nick nad graczem, mógłby być na dole ekranu, tak jak np. w Apmedzie (jak chcesz mogę ci powiedzieć jak się wyłącza) Do HUD'u się nie przyczepiam bo sam nie wiem jak go wyłączyć. Tytuł jest trochę naciągany, lepiej wymyślić coś własnego (najlepiej po angielsku) W styntach jest za dużo quadów, powinno być więcej nrg-500 i samochodów. Miejscówki się powtarzają i za często są na lotnisku. Muzyka nie jest zła, ale brak jest dopasowania jej do tego co się dzieje na ekranie. Do intro mogliście użyć saCamHack (nie dawno została stworzona wersja dla sa-mp) albo po prostu intro zrobić w singlu.
Obecnie forum przegląda 192 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 192 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami