Nie wiem czy słyszeliście, ale od jakiegoś czasu na TVK (TV Kultura) leci nowy program o grach. Twórcami są Afro Potter i inni... i uwaga KTO CZYTA I LUBI PSX EXTREME ZNAJDZIE W TYM PROGRAMIE NA ŻYWO.... MASHTERA I MYSZAQA (jeżeli wiecie o czym mówię)
No to mówcie co myślice www.gametime.pl i póżniej pobieralnia
MIŁEGO OGLĄDANIA
+++ EDIT (15.01.2007 19:26):
Ej co to! wszyscy poszli wieczorynke oglądać!? TO FORUM MUSI ŻYĆ!!!
Ty sdr też mam ten sam problem. Nie wiem próbowałem w różnych przeglądarkach i nie działa. Nie wiem może to oni mają problem. Ale taka stronka istnieje nie żebym ja kogoś w konia robił
nigdy nie slyszalem o tym programie, moze dlatego ze nie mam ustawionej tvp kultury. jesli mozesz to powiedz mi mniej wiecej kiedy moge trafic na ten program. a co do hypera... nie zabrali wam go? ja od paru dni nigdzie go nie moge znalezc przeszukujac programy
no wiesz oni dopiero zaczynają i tak fajne są te wstępniaki przed grami. I nie porównuj GT do Hypera Bo Hyper to PROGRAM tak jak TVP, Polsat a GT to tak jak wiadomości (eci o danej godzinie i koniec - ewentualnie można zassać z neta)
Żyłkaa napisał: nigdy nie slyszalem o tym programie, moze dlatego ze nie mam ustawionej tvp kultury. jesli mozesz to powiedz mi mniej wiecej kiedy moge trafic na ten program. a co do hypera... nie zabrali wam go? ja od paru dni nigdzie go nie moge znalezc przeszukujac programy
Obecnie forum przegląda 206 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 206 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami