Ostatnio miałem trochę mało czasu na oglądanie czegokolwiek, ale co widziałem, to widziałem i trochę na ten temat mogę się wypowiedzieć ^^
GTO jako anime widziałem kilka epów i szczerze mówiąc mnie nie przekonało - może to dlatego, że wolę genialną mangę wydawaną u nas przez Waneko? : >>
Tak czy tak - Eikichi Onizuka rox.
Samuraia Champloo obejrzałem dawnoo temu i muszę przyznać, ze anime jest genialne - Powoli sie przymierzam do Cowboya Bebopa jeszcze, jakos nigdy nie mialem czasu zeby obejrzec cos ponad kinówkę :<
Z innych anime, ktore sobie przypominam to naturalnie Ghost in the Shell - Nawet jeśli trochę bełkotliwe, warto obejrzeć dla animacji i przesłania.
Do tego raczej smiechowa seria - Fullmetal Alchemist. Dosc dluga, ale oglada sie naprawde przyjemnie i ma nawet jakies przeslanie :x Chyba pierwszy przypadek, gdzie wolę anime od mangi.
No i jeszcze OAVki do Kenshina - Glowne anime jest raczej slabe, manga calkiem dobra, OAVki genialne. Naprawde obowiazkowe pozycje dla fanow.
Jak sobie przypomne, powiem cos jeszcze :x
Narazie przymierzam sie do Cowboya Bebopa, Samurai 7 i Blood+. No, moze Tsubasa Chronicles (nie mylic z Captain Tsubasa :x) wyapdaloby do konca obejrzec. ^^
Cytat:
w każdej chwili możesz zassać. ja tez oglądałem na Hyperze. ja teraz prawie non stop ssam anime. dzisiaj wieczorem odpalam 6 i 7 odc. elfen lied. napisy z animesub. naprawde nie ma problemu.
ja nie wiem co jest w tym DB. to imo hała ;C ale każdy ma inny gust. spoko
Tym razem Cie wybronie, ale uwazaj tu z obnoszeniem sie z takimi sprawami, bo jakis lothron Cie zbanuje :x