rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Wiem że to może i głupi temat, ale cóż. Jeżeli ktoś ma PS2 w tym temacie mógłby się pochwalić kolekcją gier jak i sprzętu do konsoli PS2 Mile widziane są także zdjęcia kolekcji. Playstation 2 Posiadam od Lipca i posiadam na nią takie gry jak:
-WRC 2 : Extreme
-Burnout 3: Takedown
-Gran Turismo 4
-Tekken 5
-Grand Theft Auto San Andreas
-Grand Theft Auto 3 (Z komisu strasznie zrysane, wiec raczej odpada)
W Drodze są:
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Przyznam szczerze, że orginalne gry to kłopot, Na moim San Andreas jest ryseczka i cholernie boje się czy w grze coś się nie popieprzyło.
Dobra Do wypowiedzi zapraszam innych posiadaczy Playstation 2
A Taki Off Top: To ja jestem AndreasCJ, przez którego były ty kiedyś same kłopoty. Ale zmieniłem się a za stare krzywdy chciałem Adminów serdecznie przeprosić. Jak by to powiedzieć Narodziłem się na nowo xD
Cytat: A Taki Off Top: To ja jestem AndreasCJ, przez którego były ty kiedyś same kłopoty. Ale zmieniłem się a za stare krzywdy chciałem Adminów serdecznie przeprosić. Jak by to powiedzieć Narodziłem się na nowo xD
Czy ty masz adminow za idiotow ; p? Dawno temu sie zorientowalem, ze ty to ty, ale zachowywales sie normalnie, w porzadku, wiec nikt cie nie atakowal i nie banowal z miejsca. I nikt nie ma zamiaru, jesli nie zaczniesz znowu z ufo i gigantami san andreas. peace. ; *
gry:
+ GTA: San Andreas
+ GTA: Liberty City Stories
+ WRC 4
+ Pro Evolution Soccer 5
+ TOCA Race Driver 3
+ demówka Iniemamocni i jeszcze jakieś takiej bajkowej gry jak kuzynostwo przybywa
akcesoria to:
+ oczywiscie kochana czarna PS2 Slim SCPH-70004
+ pad DualShock2
+ karta pamięcie 8MB czerwone, przezroczysta
+ vertical stand (pionowa podstawka do slimki)
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
zapalnik napisał: ale po *** kłamałeś? ; ))))))
Kłamałem ale potem śmiałem się z naiwniaków którzy mi wierzyli, a po zatem gdy mówiło się o takich rzeczach, coraz więcej ludzi grało w GTA, a to przecież wspaniała gra nie? Co do tych bogów i gigantów po prostu udawałem debila. Ehh.... Już nie wrócą te czasy co wszyscy grali w San Andreas, szukali Big Foota, Rutherfordach, Leatherface'a itp. To były czasy. Niby Rockstar od nowa wydaje trylogie "Stories" (Zaniedługo będe miał LCS na PS2), Jest szansa że pojawi się Grand Theft Auto San Andreas Stories na PS2 i wszystko zacznie się od nowa. Ja i tak narazie marze o VCS na PS2. San Andreas była, jest i będzie grą cudowną przynajmniej dla mnie. Nie wiem jak inni ale ja będę w nią grał zawsze. Za niedługo wychodzi Grand Theft Auto 4, ale coś czuje, że nie dorówna wspaniałej trylogii zapoczątkowanej w 2001 roku. Już będzie nowy silnik graficzny (a na Renderware GTA prezentuje się wspaniale), Jeszcze gry nie wydali a już mówią o dodatkach ( Wychodzi na to że gra wyjdzie oskubana, a rockstar lecąc za kasą będzie udostępniał dodatki. Powinna wyjść odrazu pełna wspaniała gra). Rockstar zawali GTA, tak jak EA Need For Speedy, ponieważ później już poszli na kase. Dobry NFS skończył się na Porsche, a dobre GTA skończyło się na Vice City Stories, lub na San Andreas Stories jeżeli owa gra powstanie. Dobra całkowicie zszedłem z tematu. Sorry.
Storiesy sa bardzo dobre, ale do geniuszu im brakuje bardzo duzo. Przeszedlem LCS z 5 razy, VCS 2 i naprawde, nie ma tych grach niczego rewolucyjnego - Przejsc, pograc troche i odlozyc. Tyle. Pozniej ewentualnie wrocic i przejsc jeszcze raz - tak w sensownych odstepach czasu.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
storiesy są dla fanów gta bo nic specjalnie rewolucyjnego niema ale każdy fan chciałby zagrać w każdą wersje gry. co do carbona to opruczmapy aut i fabuły to ejst most wanded
Obecnie forum przegląda 226 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 226 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami