eskedej a ty nerwusie niezaczynaj...(LOL o_0 ?!)Co ty gadasz mtz...(JaKo poperiam Cie w 99% procentach :p Bo ja tez tam Jestem xD),no to nie zwykłe miasto ma niezwykły el0 klimat,i jest pr0 i wogÓUle fajne.(tommyPL to chyba twe słowa o_0) , Ale bez JAJ,New Sącz to nie małe i byłe jakie miasto(prawie 100tys mieszkańców:P),jest święto dzieci gór^^^ :p klu screem(Świerczewski go załorzył),Niu Sącz ma dobre szkoły(NAJLEPSZĄ BUDOWLANKE:p),urodziły się w nim nie lada gwiazdy xD , Świerczewski,Jeżowska,CZubówna i ktoś tam jeszcze xD a i teraz miasto ma mega klimat w nocy,MEGA OZDOBY ŚWIĄTECZNE SĄ w całym City!ROBIĄ WRAŻENIE xDDD
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
Mumol byłeś choć raz w krakowie ?? ns niema 100tyś mieszkańców tylko 86 tyś i ciągle rośnie. no może jest to 3 miasto małopolski i kiedyś stolica województwa i i w pogodzie na tvnie jest
Hehe, 'byłem, widziałem, tam nic nie ma' to taki injoke, że tak to określę ; ] Nowy Sącz ma klimat, zgadzam się, chociaż byłem tam raczej krótko to coś widziałem (Istnieje jeszcze coś o nazwie 'klitka u witka' w okolicach rynku? Bo z kumplami niezłą bekę mielismy jak szukalismy pizzerii i trafilismy do czegos o tej nazwie ;])
Ogólnie rzecz biorąc: Fajna mieścinka, chociaż dla mnie nic nie przebije Wawy i Ponieca ; ]
No nie stety Warszawy nie dogonimy xD ale co ja poradze:P Mieszkam w Nowym Sączu,ciesze się że tam się urodziłem :P Powoli to miasto będzie się rozwijać :p A co do miast,to najpiekniejsze to Kraków! :p
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----