mam problem z przejscie ale kiedys dawno temu pomoglem sobie plikiem ktory pomaga przyspieszyc Dodoo ma moze ktos ten plik bo niechce zeby ktos za mnie przechodzil ta misje mad dogga juz przeszlem PS. i bylo bez problemow tyczy sie to innego tamatu. jesli ktos wie jak to przejsc albo posiada ten plik prosze o odpowiedz. dzieki :)
lol ta misja jest banalnie prosta, ja nie robilem jakis trickow ze jak widze ze jest blisko samolot to zawracam czy cos, zwyczajnie sobie lecialem, zobaczylem ze samolot kolo mnie przelecial to zawrocilem i tak za kazdym razem, robie ta misje na pierwszej probie :P
Spróbuj znaleźć się nad samolotem, w momencie spotkania w powetrzu. Potem zawroć i od razu, albo po jakimś czasie zanurkuj. Wtedy powinieneś bez większego problemu dogonić Shamala ;)
rp: 8322 skąd: England
Co się dzieje z graczami? Na tym polega całe przechodzenie gier, że ma być trudno. Oczywiście, że jest to najtrudniejsza misja w grze... ale jaka jest satysfakcja po przejściu. Tak btw. to czy CJ poprosiłby o wykonanie tego zlecenia kogoś innego? Wątpię... więc do dzieła!
hahaha, przedostatnie zdanie najlepsze ;d btw ta misja nie jest trudna, co wy za glupoty gadacie... ale rzeczywiscie, masz racje, ja nigdy nie dawalem nikomu zeby mi cokolwiek w grze przeszedl, a jak mi juz to przeszedl bo byl gosciem u mnie w domu albo cos to potem gralem od momentu w ktorym skonczylem ;d
dzieki za wiare wemnie ale przeszedlem to misje juz wczoraj wieczorem po napisaniu posta wiec mozna zamknac temat chyba za 10 razem ale sie udalo dzieki mimo wszystko :)
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
a proszebardzo. Z reguły osoba która prosi o przejście misjji to próbowała już przejść ją setki razy ale się nieudało i myślałem że w twoim przypadku też tak jjest ale myliłem się co dobrze o tobie świadczy