dzieki bardzo za mapke widze ze tutaj potrafia we wszystkim pomuc a dzwig wiem gdzie jest tylko chodzilo mi o to czy w innych miastach tez mozna spotkac taki ale wychodzi na to ze niestety nie wiedz bedzie trzeba zachowac ostroznosc w przejazdach z miasta do miastam dzieki bardzo jeszcze raz
Witam. prosze o mapke z zaznaczonymi budynkami z biznesow bo naprawde nieumiem znalesc np: sklepu 24/ 7 ktory mozna miec dla siebie. zaczynam robic powoli miscje koncowe a raczej głowne juz mam zrobione teraz tylko te poboczne a jak zrobic cos jesli nie umie sie tego znalesc? aha PS: maszyna do przenoszenia samochodow jest tylko w san fiero ? wiecie import/export prosze o pomoc :)
dzieki za wiare wemnie ale przeszedlem to misje juz wczoraj wieczorem po napisaniu posta wiec mozna zamknac temat chyba za 10 razem ale sie udalo dzieki mimo wszystko :)
mam problem z przejscie ale kiedys dawno temu pomoglem sobie plikiem ktory pomaga przyspieszyc Dodoo ma moze ktos ten plik bo niechce zeby ktos za mnie przechodzil ta misje mad dogga juz przeszlem PS. i bylo bez problemow tyczy sie to innego tamatu. jesli ktos wie jak to przejsc albo posiada ten plik prosze o odpowiedz. dzieki :)
oki wszystko rozumiem daje juz sobie z tym rade jedynie niewszystko bedzie dzialalo ale da sie przezyc wiec jesli chcesz to zamknij temat na przyszlosc bede pamietal wiesz tak to jest jak jest sie nowym dzieki za pomoc jeszcze raz. pozdrawiam cala ekipe adminow tej strony dzieki :)
dzieki faktycznie troszke tego jest. a powiedzcie mi czy te auta powinny wszystki oficjalnie jezdzic po dradze czy moze gdzies sobie stoja ukryte ? bo tylko jeden nowy model spotkalem i odrazu do garazu z nim :)
oj dziekuje moze teraz sie uda przepraszam za zamieszanie ale jestem nowy i sie pogubilem mam nadzieje ze dam rade tym razem dziekuje bardzo :)
+++ EDIT (27.11.2006 21:15):
no i wsumie niby cos tam sie zrobilo haha bo spotkalem jedno nowe auto ale one chyba nie smigaja tak wszystki oficjalnie po ulicach bo reszty jeszcze niespotkalem ale wielkim sukcesem jest juz to co zrobilem :P dzieki jeszcze raz. a moze ktos ma cos ciekawego dlamnie ? jakies pliki chcetnie zobacze sa moze jakies jednosladowce nowe ale z silnikiem ? jesli cos macie to podajcie link :)
Witam mam problem chcialbym sie dowiedziec gdzie dac pliki w GTA:SA z dzialu pliki chodzi mi o pobrana pojazdy bo niestety jest tylko models ale niema gta3.img a pisze ze tam to trzeba dac zeby dzialalo wiec co teraz ? piszcie prosze i oczywiscie czekam na ciekawe pliki do GTA:SA E-mail: bruiser666@vp.pl GG: 6361358 :)