Tak to jest to. Ta pierwsza wyspa wygląda the best. Odległości są trochę duze, ale to nie przeszkadza. Przeciez nie musi być zaraz połączenia mostem, mogą jakieś promy pływac czy coś w tym stylu. No ale co fakt to fakt, za mało terenów miejskich i jakiś śnieg by się w koncu przydał w GTA.
no tak xD i nie potzrebne moim zdaniem są wsie, jakąś tam wioske możnma by dac ale po co tak jak w sa ze miasto niby duze, wieś większa powierzchniowo itp. mają 6 miast zrobić dużych :O
To jest jedna z podróbek GTA "Saints Row" oficlajna stronafilmiki. Tylko na Xboxa360 więc kupuje xksa najpierw potem ps3 jak stanieje ;p Xboxa właśnie dla tej gierki. Uwiodła mnie :O
***a zmieniło mi się teraz jak zobaczeyłem mapke SR... Po c oby dawali taki wielki teren? I bedzie jak podobno w JC ze terenu jest od ***a ... taki bezkresny magazyn.
Co do mapki Saints Row - rewela! Chciałbym, aby w GTA IV była taka mapa, tylko żeby teren był większy.
Co do mapki lothronika - też fajna. Nie podobają mi się tylko odległości pomiędzy wyspą główną, a tymi małymi wysepkami, rzeka na środku mogła by mieć trochę mniejszą szerokość, nie chce mi się tak długo jechać przez most, mogły by być jeszcze dwie duże góry (takie jak są na pustyni, coś typu tej góry z SA) i rejon zimowy, gdzieś w trochę bardziej oddalonej wyspie (wcześniej narzekałem na tak daleko oddalone wyspy, ale jedna, zimowa mogła by byc tak daleko od reszty jak ta wyspa w lewym górnym). Byłoby cool.
Co do pierwszej mapki podanej przez Zapalnika - za mało szczegółów.
Co do drugiej mapki, to już nawet, nawet, ale nie chciałbym tu terenu z San Andreas. Dobry pomysł z terenem zimowym. Libery City tu też nie powinno być.
Oby teren w GTA IV był obszerny, ale by nie obiło się to na dokładności terenu, fabule, misjach itd.
Jeśli teren już ma być duży to oby był wykorzystany na maxa, tj. dużo misji na każdym terenie, takich żeby pasowały tylko do tego terenu np zjazd na snowbordzie z góry i strzelanie do kogoś XD itp