no ale wiesz VC zrobili w 2000 ktoryms (juz dokladnie niepamietam chyba 2002) i nawiazywala do lat 1980-1989 wiec Gta IV wydana w 2007 roku może nawiązywać do przeszłości mam na myśli XXI wiek (dokladnie lata 2000-2006 ew.2007)
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
fajnie byłoby gdyby gta 4 byłó bardziej realistyczne bod względem życia tzn: banki do których można wpłacać pieniądze , realistyczniejsze kupowanie aut i zniszczenia ruwnocześnie tak sasmo ze światem żeby można było niszczyć otoczenie i żeby ono się odbudowywało
i fajnie by bylo gdyby dalo sie miec zoooooooone i potem miec dzieeeeeeci i potem one beda miec wlaaaaaaasne dzieci i my juz bedziemy dziadkaaaaaaaami i bedziemy musieli zyc w dooooomu, samodzielnie robic sobie posiiiiiiiilki itd
Ale nie przecze, przydało by się troche symulacji...
-Wydalanie
-Będziesz wiedział która godzina tylko gdy kupisz zegarek
-Gdy przebijesz opone możesz ją zmienić, potrwa to jakiś czas (wyjście z auta, zmiana opony).
-Przewlekłe poszukiwania policji...
-i wiele, wiele innych!
Ja mam już dość tych pieniędzy klasycznych dla GTA... W SA za super przygotowany napad na bang dostawałeś miloin, a wystarczyło na max gamblingu postawić na 1/2 prawdopodobieństwa wygrania i masz 10 x tylea już nie mówie co się dzieje jak postawimy na liczbe i wygramy. Bezsens.
Ale np. Jesteś Tommy Vercetti. Masz gang i miliony. Wychodzisz na ulice i kradniesz samochód. Troche śmieszne żeby koleś co ma miliardy kasy wychodzi i kradnie samochód. Można było by do dodać po 100%.
no ale tez glupie by bylo ze przez cala gre kradniesz i na koniec gdy masz miloiny i gang (jak wspomniales) i jestes prawdzimym gangsterem nagle zachchialo by ci sie kupic samochod :P
fajnym bajerem by bylo ,ze jak wchodzisz do pociagu to zamiast tego filmiku jak jedziesz zeby bylo pokzazane jak siedzisz na miejscu i mozesz wstac w kazdej chwli i pochodzic sobie po wagonie lub zmienic miesce a nawet wyskoczyc w pociagu a i zeby mozna bylo siadac np. na lawkach w parku albo w gdzies:) a tak btw. wie ktos z was co znaczy Grand Theft Auto? :D
No to by było git. I np. żeby można było usiąść jako pasażer i kazać prowadzić ziomalowi z gangu. Grand Theft Auto to znaczy: sprawdź sobie na www.translate.pl