fsck, fsck, fsck. Moi starzy za wszelka scene chca zniweczyc moje plany brania udzialu w klanowce.
Moj brat jest na slowenii i na weekend mamy jechac go odebrac - Wszystko ok, tylko umaowa byla zeby jecchac przez noc, a teraz sie dowiaduje, ze prawdopodobnie jedziemy za godzinke - Staram sie uratowac sytuacje, ale jakby co przyszykujcie sobie rezerwe na moje miejsce ;s
EDIT: I moj udzial w klanowce chj strzelil. poszukajcie rezerwy, pa/
no to piknie ;/ mam jednak nadzieję że przez ten incydencik zwycięstwo gtg nie zawiśnie na włosq ;p zycze powodzenia, kciuków nie bede trzymal bo i tak pewnie zapomne. czekam na niusa.
o_0 ale jestem roztargiony.Patrze na ten temat i patrze.Widze żę nikt nic iepisze.A tu teraz się zorentowałem że są już 3strony w temacie!!!(a ja jakbym był slepy niewidzialem xD).Ok mówiąc na temat.Kto zastąpi mtz(zgłąszam się .....lol wsumie moje szanse są nikłe).A i zapomniałbym wczoraj na servie było MULTUM moich klonów..... o_0.A i załoze się żę klanówke wygramy.Mamy dobre umiejętności w obydwóch broniach. xD
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Obecnie forum przegląda 84 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 84 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami