Heh.Jak narazie w swiecie stron www stawiam 1rwsze kroki.Wsumie oceńcie ją sami :p
(P.S.:Zdjęcie główne niejest ąz tak ładne,ale żęby było fajniej dałem takie :P, a i strona nie jest dokończona:p)
Na sam początek polecam robić strony o tematyce 'blablabla' czyli o niczym, żeby na tym poćwiczyć. Warto też zapoznać się z czymś tak pięknym, jak css xD.
Następnie serwer, domena do kitu, ale że piszesz, iż jesteś początkujący, to akurat tych rzeczy można nie brać pod uwagę.
Ej ziomki .Chcialbym powiedziec,ze to jest moja 1rwsza strona www (zrobiona na notatniku).Wiem ze to nieidealne,ale tak to jest jak sie stawia poczotki.Wlasnie z tym CSS jest u mnie kiepsko(troche go niepojmuje).A w tej chwili ucze sie PHP(fajna rzecz).A co do tego ze jest o Quake 3 , to niemialem o czym pisac ,dlatego dalem o tym,tak na odpieprz :P
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
JEśli chodzi o CSS to nieznalazłem dobrego poradnika.A PHP ucze sie z ksiazeczki(kosztowala mnie az 11zeta!)Biblioteczka Komputer Swiat,"programowanie PHP".Chyba juz w sklepach jej niema ...
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Nom mam tą książeczke(mi niepotrzebna) ale jako "spec" powiem że łatwo sie z niej nauczyć bewnie w archiwum jest do kupienia albo gdzieś znajdziesz :POLECAM tą książeczke
OOO tu możesz kupić: http://kiosk.redakcja.pl/ks/biblioteczka/index.asp
rp: 18079 skąd: Vice City
heh.. podobnie zaczynałem z GTAL... tylko że w jego przypadku, to przerabiałem kod html ze strony portalowej phpbb modified by przemo. :P
Jednak dalsza nauka nie poszła w las i trochę php także się nauczyłem...
co do stronki, to widziałem znacznie gorsze i brzydsze. Jak na początki to daję ocenę: 4/10 :D
Obecnie forum przegląda 164 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 164 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami