rp: 21709 skąd: Warszawa
Zieeeew... Dopiero co wróciłem z wakacji, a już musze się brać do pracy. Ale do rzeczy, bo... śpiący jestem?
Padła propozycja klanówki z klanem RSAH (http://www.clan-rsah.yoyo.pl/). Miałaby się ona odbyć w okresie poniedziałek-piątek. Reszta nie jest ustalona, jak będę znał więcej szczegółów to podam. :)
Co do ilości gracz będzie to prawdopodobnie 4 lub 5. Ja już paru faworytów mam, ale nie będę podawał na razie konkretów. ;))))
Moge teoretycznie przez caly nast tydzien. Inna sprawa to radiowka mojego kuzyna i jego sprzet, wiecjak cos to bym sie nie zdziwil jak mnie wykluczycie xD : O
No więc, chłopaki... musicie pokazać klasę... nie tak, jak ostatnio... i pamiętajcie, nie chodzi o to by w pojedynkę pruć do przodu, ale by cały team działał razem, sprawnie etc... i żadnych ucieczek do pizzerii...
Wiem, że łatwo się kogoś poucza, samemu nie grając w SA-MP, ale po prostu jedyny "odpowiadający" mi tryb multi to wyścigi, choć szczerze mówiąc nie próbowałem swoich sił w DM...
//EDIT:
100 post... dedykuję go... hmm.... osobie z mojego CR'a... ;*
No, i każdemu z Was, że przeczytał już TYLE moich bzdurnych postów :D
Co do klanowki to wielkich zastrzezen nie mam do stylu naszej gry ale ogolnie do balaganu jaki panowal na serwerze. Jesli chodzi o granie nie bylo zle, jezdzilismy grupowo, jak juz zajelismy dach to kazdy trzymal pozycje i w ogole elo...
Nie bylo zle, mysle ze gdyby serwer nie nawalal co chwile to gralo by sie duzo lepiej i nie bylo by watpliwosci co do koncowego wyniku... A zreszta nie chce mi sie pisac, przeczytajcie newsa na gtg clan.