rp: 13493 skąd: Kraków
eee, mam problem w GTA 2. rozpoczynam grę, jade do tych punktów informacyjnych słucham co oni mówią, ale później kiedy mam pracować u któregoś nie wiem gdzie są telefony? mógłby mi ktoś pomóc?
Ja Ci pomoge bo chyba ja tylko w to gram teraz xD. Są takie strzałki kolorowe i za nimi musisz iść... w pierwszym mieście niebieskie-yakuza, zielone-loonies, szare-Zaibatsu. O to Ci chodzilo?
to znaczy w pierwszej kryjowce (w miejscu w ktorym zaczynasz) idziesz do telefonu tamtego co jest obok? jak tak to musisz jeździć za strzalka az kaze Ci wrócić tam to znowu za strzalką musisz iść, później dostajesz bron, znak gta2 i pancerz po tym jedź za obojętnie którą strzałką no i później do telefonu jakiegoś (strzalka pokaze) no i wchodzisz na niego i misja sie zaczyna.
lol. na dzień dobry masz trzy strzałki tak jak powiedział tommy
Cytat: w pierwszym mieście niebieskie-yakuza, zielone-loonies, szare-Zaibatsu
jesli posiadasz odpowiednio dużo respektu to któryś gang cię przyjmie i zaczniesz otrzymywać od nich misje gdy tak się stanie, strzałki gangów znikną i pojawią się trzy strzałki do misji. zielona - łatwa, zółta - średnia, czerwona - trudna. to te strzałki dopiero wskazują telefony z misjami. aby nabić sobie respektu, zabijaj najlepiej członków gangów. by zacząć pracować dla zaibatsu, tłucz loonies (bo zaibatsu ich nie lubią) ;p czaisz juz o co biega?
ja tam tylko trochę grałem, ale zasady mniej więcej znam bo posiadam gta2 w wersji box z przewodnikiem po polsku, więc jak co to pytać
Obecnie forum przegląda 62 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 62 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami